Hladnjak ni slučajno nemojte da perete nekom mašinom za pranje pod pritiskom.Iseče saće i eto problema za problemom što se tiče hladnjaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
druze kazem ti prvo i prvo pogledaj ti tu maticu na radilici kod remenice koja pokrece vodenu pumpu...meni se vec desilo na s-46 motoru takav problem....Znaci prvo oprati hladnjak pa posle sve ostalo tako cemo i uraditi hvala svima na savetima, zamalo dobro da platim skolu pre tri dana kada sam hteo da dodam vodu u hladnjak ispeko sam dva prsta vrelom vodom dobro mi na lice nije prslo,a dolivao sam misleci da nece izbaciti jer sam dolio dva litara pre toga i bilo ok
Pre dosta godina sam gledao kako to rade stariji.U pitanju je bio hladnjak od 780 kombajna.Odsekli su bure od 200 litara,nekako su ga namestili pljosnatog (da hladnjak stane u bure) nalili su vodu i dodali masnu sodu (ne znam koliko).Bure su postavili na cigle i založili vatru.a meni drugar olucar napravio tepsiju da bi mogao polec hladnjak i na isti nacin iskuvao...samo sa masnom sodom....
Pozdrav forumasi imao bih jedno pitanje za vas posto visim da na forumu ima puno iskusnih po pitanju kombajna. zanima me vase misljenje sta moze biti uzrok dizanja temerature motora i gubitak vode radi se o Zmaju 142 4 metara kosa, generalno sredjen pre tri godine i nije vrsio vise od 40 hektera godisnje (zito), temperatura je prelazila i preko 100 konbajn je od tasta.Motor mislim da je Perkinks
Sledeca stavka je kontrola obrtaja doba, secke, vetra......