Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam farbao zmaj prikolicu sa sidskom bojom uljanom ral 2-tamnija crvena,posto ima i svetlija nijansa!pozdrav ljudi..potreban mi je savet u vezi izbora farbe za frabanje zmaj kombajna,pa ako ima neko neku preporuku koju farbu koristiti,unapred hvala
ja sam farbao zmaj prikolicu sa sidskom bojom uljanom ral 2-tamnija crvena,posto ima i svetlija nijansa!
meni se svdja,mislim da je kao fabricka,a uljana je i postojnija boja od nitro boje!
---------- Poruka napisana u 18:38 ---------- Prethodna poruka je at 18:36 ----------
to je HEMPRO SID boja
Ja imam 191 prosle godine smo stavili lanaci prenos na dobu u kukuruzu ima oko 250 300 obrtaja i pici ko lud,to cemo sada uraditi i u zitu,ovako smo imali oko 500 obrtaja cuda je pravio,loma je imao mnogo oko 7,8...sada ni nema loma ...ako mi mozes ostaviti broj telefona za delove zmaj 191 ako imasE ovako sa obzirom da imam vise vrsta ZMAJ kombajna-i imao sam pa prodao neke....znaci ko god zeli nesto da pita u vezi kombajna slobodno nek pita..ali ZMAJ kombajni..ja imam 2X161,190,191...a imao sam i 141...prodato...i 135,125 i.t.d takodje ako nekome fali neki deo ili nesto prodavam delove posto imam 3-4 komada samo za kako bi mi rekli "cerupanje"gospodo navalite!!