MONTOYA
Član
za to godište jaka cena ....
a teško ti može neko nešto reći sa slike
a teško ti može neko nešto reći sa slike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SAKULJAN-BUKUR je napisao(la):
A reci mi kolika je ta dugacka? Jer ja sad mogu da kipujem na visinu od 3,10m a problem je u suncokretu jer su kamioni minimum 3.4m i vise.. ne znam koliko da je produzim da bi dobio visinu i da li bi bilo nekih problema?Matić je napisao(la):Ja sam sa mojim 141 koji je imao kratku lulu kipovao bez problema u kamione,istina mora malo više da se nišani ali ostvarljivo je.Cena dugačke(polovne)je oko 200 eura.
mislim da ces tesko naci 3.6. jedino da uzmes 4.2 pa da ga suzišGreen je napisao(la):Zna li neko gde mogu naci heder od univerzala (zitni) 3,6m ili od nekog drugog kombajna da odgovara za univerzal?
Kada tako natovaris u kamionsku 2 vagona i onda je treba izvuci napolje, bilo bo tu momackog posla za traktor.Bobo je napisao(la):kod mene je kolega rjesavao problem kipanja u visoke kamione tako da je na uvratini plugom naorao brazdu s jedne strane i druge i na to je natjerovao lijevi tocak, a tamo gdje ide desni je razor napravio ako je bilo potrebno i nema da ne moze kipati.