danger je napisao(la):kad neko namontira pogon bubnja na lanac molio bih fotke ako je moguce,hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
danger je napisao(la):kad neko namontira pogon bubnja na lanac molio bih fotke ako je moguce,hvala
Da li si to uspeo sa standardnim kajšem, ili je u pitanju neki drugi uži kajš?danger je napisao(la):ja sam prosle godine uspeo na kajs da dobijem 200 obrtaja
kada je los kajis hoce da zagusi,a kada je dobar nista ne proklizava....ok su obrataji 400,ne lupa zrno,i lepo izvrsava......2 brzinom minimalac varijator bez problema ide.....zmaj je napisao(la):To je ok!a da li zagusuje prilikom rada kukuruza,hoce li kais da proklize?kojom brzinom teras u kukuruzu?onako srednjem?zarkovmali je napisao(la):400 obrtaja ga spustim....hidraulicno podesavanj... e
Ja sam prepravio na mehanički, ali nema to veze. Viljuška koja šteluje obrtaje dođe skroz do šasije, i da je hidraulično nebi mogla dalje i tad imam oko 500 obrtaja.zmaj je napisao(la):ako moze na 450 obrtaja to je ok!dali vam je podesavanje varijatora doba fabricki,hidraulicno ili je prepravljeno na mehanicki?
na po gasadanger je napisao(la):ja sam prosle godine uspeo na kajs da dobijem 200 obrtaja
Propusnost je ista ali zato radi mnogo čistije, nebude onih štapića i čokovčića, bude kao iz krunjača kukuruza.mims je napisao(la):Jedno pitanjce, ko kruni kukuruz sa 142-kom, da li menjate sita, pošto ima da se kupi sito za kukuruz i da li se time dobije na propusnoj moći?