ZMAJ kombajni

Шта је ово сваке године по једна и шимановачка стављена и опет
IMG-5744d55012b40819bf411d138534698e-V.jpg

Turi podesive ležajeve u kućišta. A kad ti je već otabačila sovina, turi od 143-ke tj od RM-a, stim da moraš lančanike probušiti na veći fi a i mesto za kajlu im produbiti. I nosač remenice (kocka) se takođe buši na veći fi, ujedno neutrališeš luft koji se tu napravio.
Verovatno ti kućišta nisu u pravcu pa se osovina nategne kada sve sastaviš pa sama sebe lomi (na sredini). Ili si možda preterao sa zatezanjem lanca uvlačnog grla, mada ne verujem.

Ja sam sumnjao na lanac,ako mu puca uvek u sredini,da nije sredina lanca kraca malo,ne treba puno biti,ali osovina ce osetiti itekako.
A definitvno bi trebali neki podesivi lezajevi nakon pucanja osovine,jer kuciste ,tj lim oko njih ,se sigurno pokrive malo i to vise nikad nije isto.

Сад сам ставио нову нове лежајеве Јапанске нашпанујем ланац окреће се као бицикл,а пре шпанивања осовина сама се окреће исто као по лоју не видим да раде кућишта...Ја лично мислим да је до лоше масе у грлу **greška га

Trebao je staviti samostelujuce lezajeve,ako ima u toj dimenziji,pogotovo kad jednom pukne osovina tu je prica zavrsena oko nekog pravca izmedju 2 kucista.

Dovoljno je da malo nije u osi i osovina puca 1/1. Podesiv ležaj makar na jedan kraj (a kad se već budži onda treba staviti dupli podesivi sa leve strane zbog opterećenja) i nema zime za Eskime. Ne verujem da je kvalitet u pitanju. Na kraju krajeva, ako misliš da je materijal, kupi poboljšani sovinski čelik, (mislim da je obeležen plavom bojom), odnesi strugaru nek oteše ali i ta će pući samo malo kasnije.
Platili Čkolu na jednom OHC Opelovom motoru, a i prethodni vlasnik je pobegao od auta jer ni njegov majstor nije našao zašto bregasta malo, malo pa pukne.
----------------------------------------------
P.S. Proveri kućišta da nisu popucala, ako jesu onda je moguće da podizni klipovi grla nemaju isti hod tj možda ti gura jedan klip grlo više nego drugi, uštrekuje kućište a ono povuče sovinu.

Синоћ приметим дај лежај до ременице зајео осовину нисам ни видео од прашине ето после стотинак јутара Жито-Кукуруз.Да можда нису поједени како да кажем браве где иду клинови који држе грло у пм па ту бега у подизању спуштању грла.

Nazad
Vrh