Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imaš neku slikuKishRobert je napisao(la):ljudi ugradite hidraulicnu rudu!
Bice koji dan, ja imam montirano!MONTOYA je napisao(la):imaš neku slikuKishRobert je napisao(la):ljudi ugradite hidraulicnu rudu!
to ima clan matic u oglasima prodaje taj beracFarmer II je napisao(la):Ima neko rešenje, video sam ovde na forumu, neko je postavio 2 zupčanika , jedan na biter, a drugi na osovinu, e sad na toj osovini je zavareno na 90 stepeni parče cevi koje izvlači taj lom i krtog koji guši komušaljku. Jako lepo rešenje. I meni je gušilo u zadnjih nekoliko dana, pa kad god sam odgušivao, setio sam se tog izuma. Nalazaču, svaka čast
N.A tacno.Imate u temi oglasi na slici moga Zmaja 222 mislim da si me ti Farmer i pitao sta je tvde svako ima ugradjeno na svome beracu bio to 222,223 ili 224.Na osovini nije i nesme biti parce cevi jer cev izvlaci kukuruz napolje iz beraca vec gumeno crevo.Ugradite to i videcete da imate potpuno drugi beracFarmer II je napisao(la):Ima neko rešenje, video sam ovde na forumu, neko je postavio 2 zupčanika , jedan na biter, a drugi na osovinu, e sad na toj osovini je zavareno na 90 stepeni parče cevi koje izvlači taj lom i krtog koji guši komušaljku. Jako lepo rešenje. I meni je gušilo u zadnjih nekoliko dana, pa kad god sam odgušivao, setio sam se tog izuma. Nalazaču, svaka čast