DraleTD
Član
Имали каква повољан 539,2000год.са фрезом, плугом и једносовинком приколицом?Definisi "moj kraj"? U mom selu nema trgovaca beracima, samo traktori (imt 539 najvise)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Имали каква повољан 539,2000год.са фрезом, плугом и једносовинком приколицом?Definisi "moj kraj"? U mom selu nema trgovaca beracima, samo traktori (imt 539 najvise)
Upravo je prodat al ima moj prijatelj isti samo 88god @Zoran0230 gleado si traktor u Dolovo ili berace? Daj mi neki kontakt od tog sto trguje beracima hocu da vidim koji je?!Имали каква повољан 539,2000год.са фрезом, плугом и једносовинком приколицом?
Dule JovanovićUpravo je prodat al ima moj prijatelj isti samo 88god @Zoran0230 gleado si traktor u Dolovo ili berace? Daj mi neki kontakt od tog sto trguje beracima hocu da vidim koji je?!
I mi tako radimo bez radne snage.Ide to polako ali sigurno.Krunjenje 10000din za vagon zrna, zmajevka čutaka je otišla na 20000din (pre ih niko nije hteo ni džabe, a juče dok smo krunili su nas komšije obletale da vide da li ima čutaka na prodaju)...
Radna snaga je uvek bila problem, i nema je, radimo otac i ja, ujutru poranimo, naberemo prikolice, poslepodne ubacimo sami uz pomoć komušaljke, i tako iz dana u dan dok se ne završi robija ali srce je puno kad se vide puni čardaci u dvorištu
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока