Ristaa
Član
kod nas ove godine niko nije hteo brati usluzno, svi prebacivali kod mene, a ja ne bih postigao pa da vucem sestoredni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste,merio sam izmedju prednjih kucista.No,kod mene koliko sam primetio malo su se vec potrosili i valjci,pa je i to bio razlog povremenog(nekad cestog) gusenja.Jel razmak meris na prednjim kucistima,tu gde su lezajevi i mazalice ?.
U uputstvu pise da sto je stabljika vise krta-suva, razmak treba biti manji medju valjcima,a kod otkidackih ploca obrnuto,a prednji kraj za +-5mm uzi od zadnjeg kod ploca.No,nije to neki velik posao,lako se na njivi za pola sata promeni stelovanje ako nesto nije dobro.
Stigla prinova , biće sređivanjaaaaaa
Opet ja. Nastelovao sam.kako ste mi rekli one otkidacke valjke ili ploce, sad kida I svlaci bas lepo, ali mi u jakom kukuruzu ostanu klipovi na vrhu onde kod gumenih lopatica I ne izvlaci ih. Da li ne postigne ili I tu ima neki problem? I jos jedno pitanje, da li je pametno ubrzati malo berac posto ga u jakim kukuruzima vozim drugom, retko kad trecom sporom jer nakupi ko sto sam gore opisao? U slabijim kukuruzima ide trecom sporon I prvom brzom, 212.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Teze za montiranje od onih manjih I jedan tu kolega se zalio na njih, bolje one manje, ja stavio u podne cisti ko lud.valjaju li cemu one trodelne gume za komusaljke?