Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda ti noževi brisači nisu naštelovani dobro,labavi kaiševi,loši valjciimt560 je napisao(la):novi sam na foruma pa prije ikakvog pitanja pozdrav svima,
imam berač zmaj 222 i vidim na forumu da se svi žale na suho ali to je kod mene obratno ove sam godine išao pa rosi na branje tj. noću i stalno mi je gušio na okidačkim valjcima. Dali netko zna zašto?
nisam siguran kako izgleda na 222 ali ako je slicno kao na sipu,tj ima dve ploce koje zadržavaju klip da ga otkidacki valjci ne provuku dole, trebao bi da malo rastavis te ploce da lakse izvuku šarovku dole. Ima i dr. stvar primakni otkidacke valjke jedan ka drugome da ranije hvata šarovku i da je izvuce nadole na vreme. Sve ovo vazi ako je princip kao na SIP u. Moguce da su ti potroseni otkidacki valjci pa ne hvataju dobro, na prethodnom beracu sam navarivao po jednu šipku armature 6 mm na svaku liniju po duzini, pa se valjci bolje preklapaju a da ne moras da ih primices previse. Mene je ove godine jedino zezala vlazna trava namotavala na ove valjke. Poz. sory ako sam promasio temuimt560 je napisao(la):novi sam na foruma pa prije ikakvog pitanja pozdrav svima,
imam berač zmaj 222 i vidim na forumu da se svi žale na suho ali to je kod mene obratno ove sam godine išao pa rosi na branje tj. noću i stalno mi je gušio na okidačkim valjcima. Dali netko zna zašto?
a sto bas 26 mm? Valjda zavisi od debljine šarovke ili kako se vec kod vas zove kuruzovina,šaša, valjda se razumemoMONTOYA je napisao(la):Valjci moraju imati ivicu da ne budu zaobljeni,možda si mnogo skupio valjke oni moraju imati 26 mm između prednjih ležajeva
nema sta samo su ti valjci potroseni to je meni bilo prosle god krvi sam se napio e ove sam ih navario i samo gas ne okreci se.imt560 je napisao(la):novi sam na foruma pa prije ikakvog pitanja pozdrav svima,
a sto bas 26 mm? Valjda zavisi od debljine šarovke ili kako se vec kod vas zove kuruzovina,šaša, valjda se razumemoMONTOYA je napisao(la):Valjci moraju imati ivicu da ne budu zaobljeni,možda si mnogo skupio valjke oni moraju imati 26 mm između prednjih ležajeva