Ares630
Član
Videh jedan zmaj 142 rept - koji je to model?
Neznam gde si video taj kombajn, bio je jedan takav u Kulpinu. To je repariran kombajn a radio je neki privatnik u Adi ili Molu neznam tacno. Ako te zanima mogu da saznam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Videh jedan zmaj 142 rept - koji je to model?
Pogon na lanac? Ja prošle godine nisam stavljao sve sam radio na remen: soja, suncokret, kukuruz jedino što je kukuruz imao od 3-4% loma a to ne odbijaju, remen se isto nije grijao ali ni ne forsiram.Ja tako radim posle zetve psenice,stavim kukuruznu korpu, blindiram bubanj, i tako odradim suncokret, soju, i kukuruz. Odlicno funkcionise vec dugo godina![]()
Da,pogon je na lanac , sa odgovarajucim lancanicima, za sve tri kulturePogon na lanac? Ja prošle godine nisam stavljao sve sam radio na remen: soja, suncokret, kukuruz jedino što je kukuruz imao od 3-4% loma a to ne odbijaju, remen se isto nije grijao ali ni ne forsiram.
Još da napomenem da sam pre dve godine ubacio univerzalnu korpu...![]()
Pa računaj tako...Znaci kolega od 2ooo do 4oooe?
Koliko treba para da se ulozi u 142-u da se odradi motor i kompletan kombajn sa limarijom,de sve bude malte ne novo +farbanje naravno....znaci komletan remont kombajna?Od prilike 1 000 e gore dole.