Zmaj 125,161,162 Opšta tema.

Čuo sam i ja to, točnije mislim da sam to pročitao ovdje na forumu da to zna praviti neke tegobe umjesto da ubrzava protok slame da štopa il koji vrag... Davno je to bilo.

Jeste a za razlog nepitaj. Neznam.
Slican princip ima i claas koji mi pravi problem na tim dotresacima u kukuruzu (jedino). Sve razmisljam eliminirati i tu a nikako...se latiti posla.

Zdravo,sad sam kupio jedan 162,i neznam podesavanje za suncokret,vetar sito i bubanj,da li neko zna da mi objasni kako treba od prilike podesiti kombajn.Hvala

Nije tajna,bivsa gazda imao ogroman dug prema banku i dao mi za 1900 eura sa dva hederom i sa dva kolicom za heder,u dosta dobrom stanju i bez problema sam doterao kuci samo gorivo sam sipao i nista vise,sad sam zamenio dva kajisa koji kost ukupno 50eura,zamenio ulje i cekam suncokret da ga izprobam.

Moraš da budeš i dobar vozač i dobar majstor jer sa ovim mašinama bez iskustva nekog možeš samo da sedneš kraj njega i kukaš,spadne kaiš , pukne ovo pukne ono ma robija

Pozdrav svima!Ima li neko koji slucajem radni katalog za Zmaja 161 ili 162? Treba mi par informacija! Hvala svima unapred!

Sinisa1979, jeste na to mislim ali na ovom linku koji si mi poslao je samo sadrzaj tog Uputstva. Nasao sam u medju vremenu ceo dokument (97 strana) za 125 na sajtu scribd.com. Hvala ti svakako!

Nazad
Vrh