Zimsko oranje 2009

pa moze da ide u sestoj kornajci ili u 4-toj zec to mu dodje za sestu 9,8 a za 4-tu 9.2 ali onda i dimi malo jer treba da mu nastelujem dizne i pumpu izgleda mi pumpa baca malo vise goriva nego sto treba pa onda dimi (ali ne tako strasno) znam da je to oranje i da treba malko da dimi ali nevolem kad baca dim
Post je spojen: [time]1259422060[/time]

Probaj manji gas, sta ga picis na 2200? :sta: Moj je radio na 1600-2000 ob/min, zavisi od brzine.
Post je spojen: [time]1259422242[/time]

pa druze ja sam za onu varijantu kad radi teske poslove uvek pun gas u lakim poslovima ni pola gasa ... kad radim sa presom namestim na 1000 obrtaja kardana sto mu dodje oko 1200 1300 obrtaja motora...spremanje i oranje uvek vozim sa punim gasom.... ipak je on predvidjen da radi na 2200 obrtaja nece mu biti nista :ppozdrav:

Dragane ispravi i stegni taj aspuh da ti neodere haubu.Kad sam ja pitao na koliko gasa da teram maserya svi su mi rekli od 1400-1600 obrtaja zato što mu je tu najveći obrtni momenat a ne na 2200 gde mu je najveca snaga i potrošnja.Kad sam orao sa 820 nisam terao preko 2000 obrtaja već oko 1800.

kad sam ga doterao auspuh je vec bio skroz pribijen i dodirivao je haubu , vozio sam ga i pukne mi koleno od auspuha kad sam menjao koleno jedva sam skinuo auspuh sad je namontiran tako da ne dodiruje haubu ... hvala za primedbu!

Dubina oranja je 30 cm. Dragane, nasi rusi imaju max obrtni moment od 1400-1800 ob/min, teraj ga ako treba stepen vise na oko 1800 ob/min i nema da dimi.

kiraj je napisao(la):
Kako si sredio hidrauliku od torpeda?
razvodnik nije valjao pa smo stavili od TD 4506 jer je isti potom smo onaj stari od 9006 stavili na mali torpedo uz menjanje nekih gumica i takodje funkcionise :)) smesno ali istinito...

15nlw8h.jpg

2iue4rc.jpg

Danas malo zarađivao ::novac:: nemam više slika žurio sam da završim dok kiša ne počne.

proba postavke videa na y t
to je ursus sa onim razlupanim klipom radi ko sat
[youtube]z69b1e4SmcQ[/youtube]

svaki motor mora da radi na radnu temperaturu,
normalno ako je sa motorom sve ok.
drugo je to sto vlasnicima imt-a crkne termostat pa ga izvade i tako puste da radi,a zbog toga motor nikad ne dostigne radnu temperaturu.

Nazad
Vrh