Zoran Kostović
Član

Nisam odoleo njegovom moćnom izgledu a ni snazi ( 560KS).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima dosta zglobnih traktora,naopako da ih nisi video,makar preko interneta...A ko ih je izmislio? Pa ja sad do holandeza nisam video da ni jedna ozbiljnija firma pravi zglobne traktore?
mislim da nije, Kirovec je imao masine istoIMT 5500 je svojevremeno bio najjaci traktor proizveden u Evropi, sa druge strane bare je imao konkurencije.
IMT je bio najaci europski traktor u SERIJSKOJ PROIZVODNJI (ne vicem, naglasujem)
ostalo su sve bili prototipovi...
Najblizi konkurent IMT-u je bio sclhuter "profi trac 5000 TVL"koji je proizveden jedan jedini i dan danas je 100% ispravan (12 cilindarski tvin turbo motor 500ks ravno). Kupila ga je firma LEMKEN i s njim radi prezentacije najvecih svojih masina. Kasnije su napravili s schuter "profi gigant" koji ima 650 ks. sve mi se cini da su "nakarabudzili" ovog s 500ks i da je to jedan te isti traktor, ali nisam siguran, ne razumijem njemacki. Ali se i dalje ne radi o serijskoj proizvodnji cak i da se radi o dva razlicita traktora.
Dakle, u to doba IMT majka. Da sam bolje upoznat s proizvodnjom traktora u Europi, mozda bih rekao da jos uvijek drzi prvo mjesto, ali posto ne znam sto se sve na ovim prostorima proizvodi, necu nista pricati![]()