Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo se kod nas masovno kači na plugove.Пази, можеш то да урадиш и током орања.
A šta radi KirajPa kako kod nas zna u prolece da zasusi,ovo sto Kiraj radi je odlicna stvar. U prolece samo jedan prohod i setva,poenta je da se sto manje vlage vadi pred setvu
Pošto se nisam baš proslavio u oranju,odlučio sam da poravnam brazdu,da bi imao što veću i ujednačeniju akomulaciju vlage na proleće.U proleće ide qreja,predsetvena priprema i setva.Znam da zatvaranje zimske brazde u rano proljeće služi za zadržavanje nakupljene vlage u zemljištu. Može li mi netko pojasniti što se dobiva zatvaranjem zimske brazde sada, prije zime?
Ne vidim je de je koja.Brazda!!
U slucaju nekih velikih padavina preko zime hoce da se jako nabije zemlja kad rade rotori i onda u prolece nikad da se udje u njivu. Inace ovo radim vec 3-4 godine i prezadovoljan sam,dosta duboko propara spremac,u prolece brze susi povrsinski sloj,bacam vestak i jedan prohod sa rotorima i spremno za setvu,ne vadim 2×vlagu itd.A sto bez rotora?