Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze ,,nema ljutis",bice ti jasnije kad pogledas slike nego da ti neko objasnjava izgled balona .Slika je zakon i odmah znas kako sta izgleda.I meni su objasnjavali ,,usmeno" ali tek sam po gledanju slike bio siguran kako sta izgleda!Ja sam uvek za pomoc!oktopod je napisao(la):OK, očigledno neke teme na forumu posećuju ljudi koji imaju manje volje da pomognu.
Hvala u svakom slučaju.
oktopod je napisao(la):Ja sam tek pre 5 dana završio cuprozin+cipkord+galmin tretman, kad da odradim kubik plusom? jel nema tu šta da čekam u smislu cuprozin je sličan?
Ako može neko da mi objasni ili da link do teme ako ima o tim fazama pupoljka, šta je balon, šta mišje uši, i šta još ima, cvet i precvet kapiram
I da, koliko je ovo prskanje otrovno da tako kažem, jel bezopasno kao i plavo ili bolje maska za otrove?
Мој међаш има око 60а Кечкеметске руже и провукла се по нека рана. Прошле године није прскао ни једном. Само је орезао и тракторском фрезом уништавао коров. До њега су још два кајсијара која су прскана само по једном против монилије. Гледао сам стабла и нисам видео никакве последице. Овај први ове године није ни орезао а каже неће ни да прска. Ја сам поред њих посадио 37 стабала јесенас и урадио сам плаво а даље нећу ништа да прскам. Додуше уклањам балоне па нема пролаза за монилију.Imam utisak da ona stalno napada , bez obzira na vremenske uslove...A toliko smo pod pritiskom prskanja, da ako ne prskamo katastrofa,
Koja je cena funomila,bese nesto jeftin.
Koja je cena funomila,bese nesto jeftin.
Cena Funomila:
Mala kesica = 60din.
Srednja kesica = 350din.
Veca kesa = 1550din.
Jutros sam isprskao rane kajsije.
Kolega di si covece?Kod mene pakovanje Galofungina T od 50 ml.-215 din.,za 100 lit.vode