Karalic
Banned
ok!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sine, majke mi, ne mogu da cutim. Je*** ti ovo, dok pametniji budu popustali, budale ce kolo da vode. Kad ti, jedno moralno posrnuce koje minira svaku normalnu temu, napises takav komentar, vezan za mene i Karalica, to mu dodje kao kompliment za nas dvojicu jer je komentar dosao od tebe. Pojma nemas o cemu se ovde raspravlja, pises nepovezane postove, kritikujes druge a ni sam ne znas na osnovu cega! Ti ne bi prepoznao inteligenciju ni kad bi te udarila po nosu! Uzmi udzbenik iz Ustavnog prava ili iz Uvoda u pravo, nauci neke elementarne stvari o drzavnoj organizaciji ako mislis nesto pametno da kazes. Nemoj samo da lajes u prazno, jer pun mi je takvih kao ti koji ce kao nesto da urade a veze nemaju sa onim o cemu se ovde raspravlja. I nemoj vise da se blamiras stekajuci se tom liku a blenes u njegove psotove ko tele u sarena vrata. I svaki put kada se moje ime bude naslo na nekom tvom postu dobices ovakav ako ne i ostriji odgovor!Rastislav je napisao(la):Preskoci ti Karalica,senatora itd.Uvek ce biti cinika i sabotera.Spominju inteligenciju a ne znaju ni da je izgovore tj napisu (intiligencija... ).
Nema od te njihove stranke nista...mogu oni samo da retorisu (filozofiraju) ali ne i nesto da urade.
Nebojsa dobro i perspektivno razmislja...ja mu zelim da to sto je naumio i ostvari.
Takvi casni i inteligentni ljudi treba ako imaju mogucnosti i sposobnosti da se uhvate u kostac sa problemima i da probaju da povedu Srbiju (Vojvodinu) napred.
Od retorike i filozofije nema nista a na cinike ne treba obracati paznju!
Karalic je napisao(la):Pa ne moze da reaguje, kad je Politicki obojen...
I , molim te ko Boga ... U kojem to Ministarstvu sede ljudi Apoliticari... Svi oni su tu po partijskoj direktivi, Politicki podobni , I savijaju se kao Japanske trske... Kako vetar duva!!! I opleti po nama , sirokim narodnim masama!!!
P.S. Zato je nuzno da se Politicki samoorganizujemo, da mozemo mi sami da pokazemo nasu snagu , a ne preko kvazi zadruga, ili postojecih Politickih partija.