Zabava, smešne slike, video i ostalo.7 deo.

Slike još i nekako .
Mene je video animacija zadivila .
Pre neko jutro uz kafu kolegama ( koji mi nisu verovali da je moguće ) napravim ovo i oni se ( pozitivno ) zgranu ?
Da se ne ponavljam , fotografija je autentična , sve ostalo je fantazija .
0e31702d5906519fe609f4e939ee21f5.jpg

Supruge su im identično reagovale ,
" može video da izgleda kako hoće , al ovakva riba uz vas ovakve ( još u radnom odelu i radničkoj sobi 7 i 30 ujutru ) PROSTO NE IDE .
J'bga , preterao sam , trebalo je nešto ružnije-starije da im montiram
Ja sam ocekivao da ce krenuti da se ljube. 😀

Ceo video je jos smesniji,komedija,nije ni toj policiji lako sa kim sve imaju posla ...Nakon sto je dobila kaznu za brzu voznju ,od besa je pratila policiju do stanice i tu krece njen izliv besa iz prvog klipa jer policajac nije dao zmigavac pred sam ulazak na parking ispred stanice :ROFLMAO: ....just another day in amurica.Zanimljivo da zena psuje njih kao bele svinje beli ovo ,beli ono ,nzm jel ona pripada crncima ,ne mogu primetiti posto je losiji snimak nocu.Ne bi me cudilo,posto ih je sve vise i vise tamo ,kao i kod nas cigana.

Poslednja izmena:
Ima 21 godinu mislim,ima jos jedan video klip o njoj ,gde je opet uhapsena zbog psovanja policije,vristanja itd,tu je pisalo kao naslov 21 old brat .Tj nisam obracao paznju jel taj drugi video gde je hapsena bilo pre ili posle ovoga ,ali u komentarima kao pise da su je pustili bez ikakve kazne ,obicno deriste koje roditelji nisu vaspitali kod kuce kako treba.Treba neko da je isamara dobro ,ja da sam policajac izgubio bi posao brzo jer sa takvima ne bi imao zivaca da budem miran.

Nazad
Vrh