Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja te molim još jednom da nam objasniš zašto to neće biti lagano i konkurentno? Tim odgovorom ces is nekome od nas pomoći, jer napisao si da to želiš... Da vidimo gde ko od nas grešidjadjo mudro zboris, samo sam pokusao da objasnim da to nece biti tako lagano i na kraju konkurentno , a tu sam da vam pomognem ako vam nesto treba , toliko o zavidnosti
Kod nas kada padne 50l/m2 kiše voda ne leži na zemlji jer je zemlja černozem ili crnica i ima dobru propusnost , pre nego sam došao u vojvodinu i ja sam žive na većoj NV oko 500m tamo kad padne velika kiša zemlja mnogo teže upije vodu stvaraju se bujice ...ma puno ti toga nisam naveo,mrzi me da pisem zato sam stavio ..... pa zamisli kisno prolece,tada i kod nas na nagibima kojim nemoze traktor da ide dolazi do podizanja podzemnih voda i susenja korena. malina ne moze da izdrzi48 sati u zabarenom, a u ravnici to je veliki problem
Pa jeste lakše, ali šta ću ja sa traktorom na 20ari?Mislim da Vam je lakse da sednete u traktor,zakacite uredjaje,ukljucite klimu i CD,nego da stojite od 5-20 sati na suncu ili po rosi.Ja nemam uslove zbog konfiguracije terena ,masina i sl.a sigurno bih radije i lakse obradjivao ratarske kulture.Lakse je
A misliš li da biljka "zna" da li je posadjena na 100m koliko je otprilike u Vojvodini ili 300mnv? Razliku između te dve visine ne može niko i nista osetiti...
NE!POSADI slobodno,ali napisite Vasa iskustva u gajenju.Zasto?Imam planove ako uspe gajenje u niziji da kupim 1 ha u ravnici .Pa jeste lakše, ali šta ću ja sa traktorom na 20ari?
I ti si došao da ubedjujes ljude da ne sade vilamet...
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk