urban
Član
hm da, predpostavljam da je to profi varijanta, mene interesuje ima li šta jeftinije za nas amatere ono što je maestro spominjao još da čujemo cenu i nešto o kvalitetu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ivanvet je napisao(la):Pre svega mam nameru da kupim masinu za sisanje ovaca, pa sam juce video na netu da jedna osoba prodaje neku masinu kinesku, ali je kaze kopija holandske heiniger,a tvrdi da je dobra. Pa sam hteo da vas pitam ako je neko upucen da li je ta masinica dobra i da li je kupiti, posto je daleko jeftinija od one svajcarske koju sam nasao u beogradu(inpak). ta kineska je 150e, a ova u inpaku oko 400 e. pozdrav od novog clana iz kragujevca Ne kopuj koneze nišpošto - bačen novac
pa što nereče ponudu ,jel treba da nagadjamPedja N.Becej je napisao(la):ljudi da li neko zna cenu vune i sta se desava, da li je neko kupuje uopste! ja imam neke ponudu ali da cujem i vase misljenja?