Volem cubok

lušesku

Novajlija
Učlanjen(a)
22 Feb 2011
Poruka
14
Lokacija
Sombor
Dobro veče!

Ime mi je Miloš i iz Sombora sam. Imam 28 godina, poveliko dvoriste, a i baštu. Ustvari i nije baš to nešto bogznakako veliko, ali veće neg što imaju komšije, hehehe. Siguran sam da bi neko s malo više pameti preuredio taj prostor tako da on donosi neki prihod. Zato sam se ovde i registrovao, da pokupim malo znanja, volje imam, radno mesto boškića imam još uvek, ali u duhu racionalizacije javnog sektora (hah) treba biti spreman i na moguću nogu u peDu i povratak na mesto zločina, da ne kažem biro. Poznat sam kao neko ko se vrlo lako zapali za neku ideju, pa odustane za par nedelja. Dosad se to i obistinilo, osim u slučaju devojke, ta ideja, da ne kažem ljubav, traje već pet godina, i motora, koji mi je želja već nekih desetak godina. Dok motor ne dodje, vozi se apenac. Jes da puno troši, al je zato spor.

Od poljoprivrednih loženja dosad sam imao ideje o paprici u plasteniku, cveću u plasteniku, nekim košnicama za svoje potrebe, i sada o kunićarstvu. Te stoga, kao neko kome nije teško da nadje što ga zanima, ja sam, jel, prvo pažljivo iščitao sve teme vezane za panon bele napasti, da izbegnem ona pitanja na forumu NAŠO SAM NEKU RANU ZA ZEČEVE JEFTINU, JEL PUNO TRIES POSTO PEPELA, ili A KAKO VI BAŠ VIDITE DA JE TO ŽENSKI ZEC HEHEHE. Takodje, skinuo sam više literature odavde nego edukativnih filmova za odrasle s torenta (u poslednja tri dana). I sad polako vagam, šta i kako, odakle početi, koju poruku poslati?

Nije vam loša atmosfera ovde, bar u tom delu foruma koji sam ja pratio. Jedino su vam stolnjaci malo pogužvani. Eto, ja se predstavio, pa odoh da se informišem dalje. Pozdrav i čuvajte se Bugara i promaje!
 
Dobrodošao Miloše, kad budeš kuvao cubok zovni da ga ošacujemo :ppozdrav:
 
Nije losa atmosfera, ali od sad je jos bolja :osmeh: Uhh, sto sam se slatko nasmejao.

Dobro nam dosao! :ppozdrav:
 
Dobrodosao

Zemo mozada bi mogao da pocmes posao sa cverglanima kada se okreces poljoprivredi :ppozdrav:.
 
Dobro nam dosao Milose. Lepo se druzio sa nama, puno uspeha u odabiru i uzgoju kunica i dugo ostao u ovoj tvojoj odluci.
 
Koliko krigli čoveče :)

Hvala na ovako toploj dobrodošlici, imaću vas u vidu kad mi bude trebao neki kavez na veresiju :haha:
 
Eee, to Dule, hvala na podsećanju! Da, da, tad sam bio baš zagrizao za papriku, zanimljivo iskustvo bila ta godina, naročito deo kad mi je baba uništila moj krhki kap po kap sistem idejom da do panja pojača pritisak jer je "slabo curelo" :osmeh:

Nisam ni ja rekao da sam nov, nego nisam dolazio par godina, mislim otkako se promenio ovaj interfejs foruma, ili kako se to već stručno kaže.. A za ostale ljude, ja sam napisao da volem cubok, ni reč nisam rekao o kuvanju, njega još nisam spremao, no za sve postoji prvi put, bitno je da je masno, i da se od papaka prsti toliko zalepe da ih moraš posle razređivačem razdvajati ::000::
 
Nazad
Vrh