Nije mi jasno gde samo iskopate takve informacije
Kao i mnogo drugih stvari dok neka informacija prdje kroz nekoliko srpskih glava svaka doda po nesto pa na kraju ispadne nesto sto nema mnogo veze sa realnoscu
Morali biste da odete u Nemacku i da upoznate njihov ncin rada, proizvodnje i selekcije a ne da slusate ubedjenja nekih ljudi koji poseduju polovicne informacije.
evo par slika od proslog vikenda iz Baden Wirbetmerga, odgajivaci jagnjadi za klanje gde ovce 11 meseci godisnje provedu pod vedrim ili olacnim nebom
ovaj odgajivac ima W, suflok i crnoglave ovce a Texel I W ovnove, ima 900 ovaca
evo jedne stale jednog odgajivaca koji ima 1600 ovaca koje samo mesec dana sa jaganjcima provedu u stali
ovo je samo jedan delic koji sam hteo da vam prenesem. A rasu Bergamo Nemci gotovo da i ne poznaju jer Nemci placaju meso a ne noge i usi
Kao i mnogo drugih stvari dok neka informacija prdje kroz nekoliko srpskih glava svaka doda po nesto pa na kraju ispadne nesto sto nema mnogo veze sa realnoscu
Morali biste da odete u Nemacku i da upoznate njihov ncin rada, proizvodnje i selekcije a ne da slusate ubedjenja nekih ljudi koji poseduju polovicne informacije.
Post je spojen: [time]1256751691[/time]
_________________________________________________evo par slika od proslog vikenda iz Baden Wirbetmerga, odgajivaci jagnjadi za klanje gde ovce 11 meseci godisnje provedu pod vedrim ili olacnim nebom
ovaj odgajivac ima W, suflok i crnoglave ovce a Texel I W ovnove, ima 900 ovaca
evo jedne stale jednog odgajivaca koji ima 1600 ovaca koje samo mesec dana sa jaganjcima provedu u stali
ovo je samo jedan delic koji sam hteo da vam prenesem. A rasu Bergamo Nemci gotovo da i ne poznaju jer Nemci placaju meso a ne noge i usi