Cemu to selektivno brisanje postova,kakav je to nacin?Jel' ovo forum ili soba "Velikog Brata",pa kad g-din navrati on malo pobrise po licnom nahodjenju?Jel' imao neko stete od ovih postova koji nisu uvek 100% u temi,ali sigurno nisu 100% off-u,pa da se to radi?Jel' ovo skup akademika pa se treba drzati dnevnog reda ili korisni servis,koji nece biti pun suvoparnog pisanija?Kakve veze ima sto se malo 'peckamo',to je naprotiv izuzetno korisno,jer se vidi kako ko radi,kako razmislja i cime barata?Od svih ovih aktera koji se navodno prepucavaju,niko nije vredjan niti se iko osecao uvredjen ili povredjen,vecina to shvata kao salu,da neko to shvata drugacije taj ne bi ulazio u dublje rasprave vec bi se povukao.Nikada ovde nije pala ni jedna ruzna rec,to sto neko kaze ovce su ti ovakve-onakve,pa to i treba da kaze,pa se lepo razvije prica i bude koristi uvek od takve diskusije,jer argumenti prste na sve strane,bilo da su u vidu reci,slika,snimaka,bilo da su bledi,anemici,komicni,tragicni....Mi mozda ponekad licimo na INDIJANCE,ali KAUBOJI svakako nismo,tako da nam SERIF nije potreban,a pogotovo ne ovakav u formi g-dina administratora. Slobodno mi prilepite "BANNED" ili ce te mozda "WANTED",ali nemojte brisati,toliko sam valjda zasluzio,jer sam ipak obogatio ovaj forum i tekstualno i vizuelno.