filipkc
Član
evo jednog
i drugog na drugoj njivi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radi se o plugu RABEWERK 12 - 16 cola. koji nema leva plužna tela)skinuta).Pozajmljen od komšije.a kakav to plug vuces? jel to neki polu obrtac ili i plug i podrivac u jednom? pojasni malo
evo jos jedan snimak 2013Barbu daj neke friške snimke ovaj isti se ponavlja u 3 različite teme!!!![]()
neznam tacno da ti kazem posto ne pokazuje na brzinu kretanje , ima samo tabelu jednu na kojoj gledam brzinu kojoj idem i kolko obrtaja idem , ja sam terao jednu sporiju brzinu od koje obicno teram i standar 1800 obrti moment . Ja jaci gas ne teram sto se moze videti i na snimku u instrumental tablu al moze da ide i do 2500 obrtaja . Brzina mislim da sam terao oko 6,5 do 7 km/h . Ne volim da lazem ni da se hvali ali u glavnom sam zadovoljan kako se pokazao jer je dosta velik bregBarbu Malo pre sam odgledao snimak u temi CASE. Koja ti je brzina kretanja ako je plug namešten na 3*47 ?