nesa1
Član
Nista nisi pogresio, ja imam istu takvu u stali zadnjih pet godina,spas kad se tele krave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako imaš tri činča na tv-u, kameru spoj na žuti, to je video ulaz, beli i crveni su tonski (levi i desni kanal). Skart ti je svakako već iskorišćen za set top box. Daljinskim od televizora biraš izvor signala AV input za kameru, skart za set top box, signal sa kamere neće biti na nekom od tv kanala. Što se tiče daljine, ako se sve lepo spoji ne bi trebalo da bude problema.Imam 1 kameru i narucio sam i kabal rg59, da li neko moze da objasni kako da spojim sa tv-om ,da na jednom kanalu bude slika?
Tv je obican crt sa skartom (mozda ima i ona tri ulaza sa strane, beli, zuti i crveni, ako je to bitno)i koristi klasican set top box.
Da li je problem sto je kamera udaljena od tv-a 20 i koji metar, pitam zbog slanja slike kroz kabal, i napajanja kamere, koje je 12v , mislim da li se zbog te duzine nesto gubi?