mityoo je napisao(la):A kako se instaliraju?
kad skines mod kopiras ga u My documetns\ My games\ Farming simulator 2011\ mods
znaci nista se ne instalira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):A kako se instaliraju?
to ti je isto kao i ls 2009 samo imas nekoliko zetora u igri i malo drugacija uvodna spicapocerina je napisao(la):Jel igrao neko Zetor Simulator?
Hvalastankovic je napisao(la):Moras prvo da je napunis..odvuces sejalicu do dzakova(ima ih na farmi),i pritisnes R...a kulturu koju ces da sejes menjas na O...
Jel na ovaj sajt treba da se registrujem pa tek onda da skidam modove?stankovic je napisao(la):e da izvinite..evo znaci sajta...http://www.ls-uk.info/downloads.. skidate koliko hocete modova i nekma da cekate pola sata da bi ponovo skinuli mod.. ...al obratite paznju da skidate za ls 2011 imate desno da birate ocete modove za ls 09 ili ls11...
i da patch po meni malo bezveze..pa sam ga i obrisao...a za multiplayer vam treba original igrica...i razlog zasto je vec dosad nisu ``otkljucali``je i njena cena od samo 15$...koju mi nemozemo da kupimo jer kod nas neradi paypal ..to je to..ako imate pitanja neka tu sam..