Kako nije, ne razumem te? Aktivna materija je ista te bi i karenca trebala da bude ista.Plures...
Aktivna materija:
Deltametrin 15 g/l
Decis Bayer...
AKTIVNA MATERIJA: deltametrin 25 g/l
Nije da je isto!
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako nije, ne razumem te? Aktivna materija je ista te bi i karenca trebala da bude ista.Plures...
Aktivna materija:
Deltametrin 15 g/l
Decis Bayer...
AKTIVNA MATERIJA: deltametrin 25 g/l
Nije da je isto!
Pa kakve to veze ima sa karencom? Bilo je price o karenci, a ne dozi prilikom upotrebe...Aktivna materija jeste ista ali kolicina iste u preparatu nije,moras mao detaljnije citati.
Tonus i Afinex je karenca u visnji 14 dana, a polux i decis na 14 dana zvanicno, al ce ti svaki zastitar reci da brzo isparava na visim temperaturama te ga na 7 dana pre berbe mozes koristiti. Evo sad si video gde gresis. Pozdrav
I nekolko puta moze biti veca koncentracija iste aktivne materije u razlicitim preparatima ali karenca ostaje ista, jer su to iste aktivne materije. Razlika je koncentraciji upotrebe i tu se takodje mora voditi racuna i postovati doza. Ali ponavljam, kod istih aktivnih materija karenca mora biti ista. To mora da zna svako ko koristi pesticide da bi proizveo kvalitetan i zdrav plod."Svaki zastitar" koji ti kaze tako nesto,nemoj ga slusati.
U mom vocnjaku deci je dozvoljeno da jedu dok beru.
Kolicina aktivne materije u preparatu direktno odredjuje karencu preparata.Pa kakve to veze ima sa karencom? Bilo je price o karenci, a ne dozi prilikom upotrebe...
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Napisah ti vec iznad. Nemam nista vise da dodam.Kolicina aktivne materije u preparatu direktno odredjuje karencu preparata.
Aktivna materija jeste ista ali kolicina iste u preparatu nije,moras mao detaljnije citati.
Svi imamo problem zastite ploda pred berbu od insekata i trulezi a da ispostujemo karencu.
Otuda te price o brzom isparavanju, da bi se vise prodalo, te price jesu delom tacne ali proizvodjac bi to znao jer mu je u interesu zar ne, tako da su te price lazne i racunajte vi lepo 14 dana a pratite vocnjak redovno da ne okasnite
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
in 2018, the EU banned the three main neonicotinoids (clothianidin, imidacloprid and thiamethoxam) for all outdoor uses.
By enforcing the blanket ban, France is going further than the European Union, which voted to outlaw the use of three neonicotinoids - clothianidin, imidacloprid and thiamethoxam - in crop fields starting on December 19.
France has banned these three, along with thiacloprid and acetamiprid, not only outdoors but in greenhouses too.
Ako je tako onda ga bolje ne koristiti nego izmisljati price da brzo isparava i na svoju ruku racunati karencu bez ikakvih podatakaOnda je bolje da ga ne koristite. Ako se na decis oslonis 14 dana imaces visnju punu crva. Ima tu mnogo faktora koji uticu ali da ne bi svako od nas morao da razmislja o tome moj vam je predlog da se ne oslanjate na Decis i tu am na 14 dana jer ce te imati ogromne gubitke u proizvodnji. Bolje koristite am acetamiprid i necete imati problema.
Gdine Oktopod, u pravu bese neko u grupi kad je rekao da si bezobrazan. Prosetaj do najblize apoteke i popricaj sa strucnim licem na tu temu.Ako je tako onda ga bolje ne koristiti nego izmisljati price da brzo isparava i na svoju ruku racunati karencu bez ikakvih podataka
Evo, ista am kao i Decis, kad vec moram da ti nacrtam i objasnim tvojoj ostrini.Tako je. Odes u apoteku da pitas, on procita iz knjige ili sa pakovanja gde pise 14 dana i kaze ti "ali ne brini ti, moze to 10 dana, ako je vrucina i manje, znas to brzo isparava". Pa ko je taj da tako tvrdi? On zna bolje od proizvodjaca koji je radio laboratorijske eksperimente u skladu sa zakonom?
Ne vidim zasto sam bio bezobrazan jer sam to istakao.
Po meni su bezobrazni oni koji sire dezinformacije i truju narod jer njima u praksi tako vise odgovara.
Ostar jesam to nije isto sto i bezobrazan. Bezobrazan bih bio da sam bez argumenata rekao da lupas gluposti, slicno ovome sto si ti meni rekao.
Stvarno mi nije namera da nekog uvredim, ali se trudim da pripomognem ljudima svojim iskustvima.Cvele nisi ni ti bez ostrine.Oktopod dobro zbori,mozda nisi imao losu nameru ali bas si napinjao a ovaj put nisi u pravu, taj tvoj zastitar nije bas reprezentativan primerak zastitara