- - - - - - - - - -
Kolega sta bi sa cenom visnje? 100.din cini mi se ?cika lazo ne buni narod!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
- - - - - - - - - -
Kolega sta bi sa cenom visnje? 100.din cini mi se ?cika lazo ne buni narod!!!
- - - - - - - - - -
Kolega sta bi sa cenom visnje? 100.din cini mi se ?
Ne likujem i ne smejem se tudjoj muci jer je to i moja muka. Odgovorio sam ti samo na tvoj post upucen meni " da ne zamajavam narod" i na tvoje bombasticne izjave od 100 din. i rusa koji su bas zainteresovani za nasu visnju. Ako ti je ovo prva godina sa visnjom,oprosteno ti je,ako nije onda si kolega ispao.... sta..?kolega cini mi se il ti to likujes?! nije lepo kolega smejati se tudjoj muci...
na kraju, u mom kraju je visnja bila 60 tako da nije ni tvojih 40.
kolega ja sam svoju visnju davao od 150 do 170 din i isla je izvoz za rusko trziste. Sad mi molim reci sta sam ja ispao u toj situaciji, a sta ti? ps. slobodno me mozes pitati gde sam prodavao visnju, koji sortiment i koji su kriterijumi bili, forum i sluzi da se nauci nesto...Ne likujem i ne smejem se tudjoj muci jer je to i moja muka. Odgovorio sam ti samo na tvoj post upucen meni " da ne zamajavam narod" i na tvoje bombasticne izjave od 100 din. i rusa koji su bas zainteresovani za nasu visnju. Ako ti je ovo prva godina sa visnjom,oprosteno ti je,ako nije onda si kolega ispao.... sta..?
Bili su dani visnje, ne mogu da se setim gde a cuo sam posto je pevao Radisa Urosevic...Prokupljani barem imaju dan višnje...
Naši knjaževčani uopšte da se ne oglase da je berba u toku. Na ni jednom knjaževačkom sajtu nisam pronašao ni jednu informaciju o berbi, ceni, otkupu..., a o problemima nema ni traga. Ne mogu da razumem naše opštinske čelnike, do prošle godine su delili sadnice višnje i Kurti i Murti, puna usta im bila sa višnjama. Danas kada višnjari ne znajaju šta će s višnjom nigde nikog. Izgleda to je ta strategija: "digni prašinu, pa beži...". Neka se u njoj svi uguše!
U ZZ Gorica Valevac, bio "Coba", iz Leskovca iz JUprom-a. Čekasmo ga 10 dana da dođe. Lagao nas da će da nam plati prošlogodišnju višnju, a mi mu naravno verovali... Do dan danas nije isplatio višnju iz 2018. svima. Nekima dao neku crkavicu da ih smiri, a nekima ni to.
Od kojih para se ulaze u proizvodnju?!
Plata,penzija?
Prelistavam forum ponovo i naidjoh na ovaj post iz 2012 kada je dve godine za redom cena visnje bila dobra.Lele, koliko nas planira visnje. Ima cena za 3-5g da bude 10evrocenti po kilogramu