Ratar Torak
Član
Pozdrav!Hteo bih da posadim jedno 5kj visnje,pa me zanima koliko tona daje visnja po ha u 5 godini,naravno ako je zalivena sistemom kap po kap??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uh,nisi ga ni posadio a vec si stigao do pete godine i roda
Evo neke moje matematike...
Ako sadis na razmak 4x2 na hektar ti onda ide oko 900 stabala puta 5 kg koliko bi trebalo da da ( a i vise ) dodjes na neku matematiku od oko 5 t/ha a i vise....naravno da sve ide,raste i bude jako kako treba........
Bednih 40 din. Višnja mesto Aleksandrovac. 20kg visanja =1kg šumskih jagodica.
Не знам, ово су подаци из Месечног статистичког билтена за јануар са сајта Републичког завода за статистику, страна 49.Znas li mozda kakva situacija u hladnjacama Snezana? Za vikend se najavljuje neki hladan talas u Evropi, mislim da ce on da popravi cenu nase Oblacinske visnje za ovu godinu koja trenutno ne bi trebala preci 30 centi za prvu klasu.
Извор података за статистику спољне трговине је Јединствена царинска исправа о извозу и увозу робе. Царинарнице све исправе достављају Републичкој управи царина. Републички завод за статистику преузима Јединствене царинске исправе, припремљене за аутоматску обраду података, од Републичке управе царина и даље их статистички контролише и обрађује.
Sve si povadio? Sto?
Sent from my iPhone using Tapatalk