Veleprodajne i maloprodajne cene komponenti i potpunih smesa za ishranu zivine.

Ћ4 Патент комерц пао са 52 на 48 дин/кг у локалној продавници. Лањски кукуруз се већ продаје по 1000 дин / џак. Чекам да моји сељаци почну да скидају нови, да видимо за цене. Нећу им давати више од 900, нема шансе. Оде све полако доле. Најавио мој "добављач" пад цена сој. и сунц. сачме бар по 5 динара. Штета што цене падају кад се тов ћурки полако приводи крају.

Sta se ovde desava :sta:.pojeftinili sojin griz i pogaca,a sacma poskupljuje.Monopolisti rade svoje.Bice i ovo izgleda burna godina u kojoj se nece usreciti ni ratari,ni stocari.::samo bes::

Posto je sojina sacma u Zrenjaninu i jel sojara privatizovana?Inace cena i kod nas pocela da pada.Video sam danas po 290.[/QUOTE
Ne znam, jer uglavnom koristim supere 40% pa mi ne treba, po radnjama je pakovanje od 10kg od 840-920 dinara bilo pre 5,6 dana i vecinom je svuda Becejska,
Pokusavam da saznam gde je Nelez kupio kukuruzni gluten pa da probam neke recepture, jer je naveo da je kupovao skoro u Zr, a ta firma koju je naveo nije vlasnik skrobare vec godinu dana vec neko drugi i kad sam ih zvao kazu prave za fabrike stocne hrane i nemaju maloprodaju, pa ako procita nek napise gde je kupio.

Nikola 023 izvini što tek sada vidim poruku.Meni je kukuruzni gluten nabavljao čovek od kog kupujem piliće(pošto si iz Zrenjanina mislim da bi ti odgoarala i saradnja sa njim).Kako mi je objasnio gluten se ugovara sa firmom Almex(imaš njihov sajt)pa po uplati oni ti kažu kad da odeš u skrobaru i preuzmeš isti.To da rade samo za firme sigurno nije istina jer se uvek dobijalo bez problema.Inače smo i zemljaci(rodom sam iz Krajišnika)pa otuda moje veze sa tim krajem.Pozdrav.

Poz zivinaRI potrebna mi je jedna informacija,dakle zanima me cena lizina ,metionina i mkf i st.kvasca u vasem kraju...

Лизин 400, Метионин 600, МКФ 100, Квасац 90. Све цене су кад се купује на кило. Великих паковања нема у понуди, јер нема интересовања, тј. нико не прави сам храну, осим нас пар.

Ајд' :ppozdrav:

Super zuti je za pilice,a super zeleni za prasice :osmeh: Tako ih je davnih dana krstio VZ.
To ce u prevodu reci da ga interesuje posto je cena supera za pilice.

Nazad
Vrh