Sapatnik
Član
То је највероватније увоз из аустрије(генетика)
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima nekoliko iz Austrije a ima i iz MađarskeТо је највероватније увоз из аустрије(генетика)
Miki jel prodaješ seme?Ja imam čistog jokšira sa carnexove farme
OK. Daleko smo, a verujem da je dobra roba
Ja sam osemenio 3 Nazimice sa Landrasom-Popaye sa tim semenom iz B.Topole-iskustvo? 7 Kilavih a prilikom strojenja muka ziva sa zasivanjem,jedan je odmah i uginuo.jos su jako nateknuti i nisu za dalji tov,niko ih nece,moracu ih dati jeftinije na klanje,evo ne znam sta cu sa njima.Ima li neko iskustva sa semenima nerastova isv bačka topola
Znači sve neki kilavci, hvala na informacijiJa sam osemenio 3 Nazimice sa Landrasom-Popaye sa tim semenom iz B.Topole-iskustvo? 7 Kilavih a prilikom strojenja muka ziva sa zasivanjem,jedan je odmah i uginuo.jos su jako nateknuti i nisu za dalji tov,niko ih nece,moracu ih dati jeftinije na klanje,evo ne znam sta cu sa njima.
Dok sa tempom iz Doroslova ni jedan kilav i ko jedan izgledaju.
Morao sam osemeniti opet sa tim semenom,samo ovog putaj krmacu Joksirom i jednu pietrenom,a seme mi je na 15km samo zato,inace Tempo je zakon.
Dobar deo krmaca sam osemenio od kolege koji ima 3 svoja nerasta i 200krmaca pa mi izlazi u susret sa durok-pietren.
Od tog tempa potomci jesu li samo za tovljenika ili mogu i za priplodDonatori sperme
T o p i g s N o r s v i n T e m p o
T o p i g s N o r s v i n Duroc
I ja sam uzeo seme landrasa od njih, tamo oko 20 marta treba krmača da se prasi pa ćemo videti, mislio sam ostaviti za priplod pa zato pitam zna li neko kakvi su im nerastoviVidećemo tamo oko prvog aprila.
Prvi put sam koristio njihovo seme.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока