Pozdrav,pre izvesnog vremena je pitao jedan clan kako sam zadovoljan sa pretpluznjacima na 756 vk...nazalost nisam ja orao (u inostranstvu sam) ali je cinjenica da su jako dobro uradili posao,na kukuruzistu je jako lepo zaorano sve u odnosu na pre (mene do sad mucio koren kukuruza) uz napomenu da se radi o takvoj parceli gde je kukuruzovina odnesena sa parcele.Po recima mog oca ko je to radio jedino je imao problema sa zagusivanjem u sredini parcele gde su dva reda kukuruza skinute rucno pred berac,da tamo prodje prvi prohod i to nije moglo lepo da pokupi i isecka tarup na beracu u povratku,pa tamo je bilo puno kukuruzovine gde cela stabiljka budne neisecena i parcela nije bila iztanjirana pre oranja.A sad bi imao jedno pitanje za vas:moj c355 kako bi mogao da preuredim na neke uske zadnje tockove?Planiram neku proizvodnju povrtarskih kultura u sledecoj sezoni i recimo industrijska paprika ide na 50 cm a napr. i kod crnog luka izmedju traka od 4-5 redova ne ostaje bas puno mesta a takve kulture traze dosta prohoda :spartanje,prskanj,itd....Prvo sam mislio da uzmem dodatno dva zadnje felne i nabavim neke polovne uske gume,ali posle sam se setio da i felne su dosta siroke,pa ne bi mogla na njih neka uska guma!Sta bi moglo da se uradi?