Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je bio 335 u oitanju jel tako ciro ,u kojim to oglasima bese???
Ja sam mislio na ovog kolega.. Neznam da li mislimo na istog???
http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1145859_URSUS_335_1974_god
Sad znam i ja koja valja koja ne..
Moj prvi komsija ga ima i vecito mu kida šafove na cizmi,drugom na 355redovno otpustaju mu se safovi,dok na nekim ne,cudni su to traktori pojedini kao da su nedovrseni fabricki.
Pogledaj razliku:
Razlika je i vise nego vidljiva.. Nisam obracao paznju na ovu laku prednju vucu,pa sta su je i stavljali,kome jos to treba?? Pa valjda prednja vuca sluzi da je iskoristis a ne kao ova za ukras??
Kad vidim neke takve cene kao da oni imaju jedini traktor za prodaju i da kupci nemaju pojma.. Sto je naj gore naci ce i on kupca zbog prednje vuce ili ce da ga ubede nekako.. A takav traktor se moze naci za 2000 evra tlus ta prednja 500-700 evra... Dodje mi da ga zovem i malo zavlacim oko cene...
a izvod iz menjacaPa na njima se uglavnom ugradjuje prednja vuca od Dzemsa,a taj diferencijal mozes naci na svakom vojnom otpadu za te pare...