radashin
Član
Ma ovi su čekali da ih zovu, evo prošlo 6 meseci i ništa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje ugovori o zakupu na xy godina. To stoji u eagraru i posle smrti vlasnika, dok ne prodje ostavinska onda menjas...Pa ovde je sin nosioc. Otac je bio član i vlasnik zemlje. Preminuo. Sada bi ga trebalo izbaciti iz gazdinstva kao člana. Onda zemlja u gazdinstvu nema osnov korišćenja.
Po službenoj dužnosti oni pokreću. Međutim...mora da neko da prijavi pokretanje rasprave ,
samo nece
Koliko sam ja čuo trebalo bi po službenoj dužnosti, a ako želiš da ubrzaš onda pokrećeš sam. Mada mi neko kaže da moraš sam da pokreneš...Po službenoj dužnosti oni pokreću. Međutim...
Zato što se desi da se nekad ne pojavi odmah. Uglavnom to bude nekih dan-dva nakon kupovine nafte. međutim zadnja dva puta prošlo je dosta vremena prvo dok su se pojavili račune, a posle opet dok su odobreni.Al ne razumem smisao, ako se gorivo mora kupiti do tog datuma(kraj 2024, kraj 2025), sto ne bi podneo zahtev cim se racun pojavi na eagar, to je bukvalno 5min posla, sto bi podnosio zahtev posle par meseci? Nema se para?
Ako ti je veliki iznos uzmi advokata dobrog, odnesi mu sve papire da vidis kako ce da izgura sve brzo za procenat.Krajem marta je stornirana uplata refakcije zbog spajanja banaka. Do današnjeg dana UAP nije ponovo uplatila vracenu refakciju. Imam utisak da oni to neznaju da urade. I pored intenzivne prepiske meilovima od početka septembra osim kulturne molbe za strpljenje, ništa.
Ima li ko slično iskustvo sa uplatom stornirane refakcije.
Da, da. Ne znaju. Da vidiš kad bi ti njima bio dužan kako bi znali sve i svašta samo da naplete svoje (i još malo preko).Krajem marta je stornirana uplata refakcije zbog spajanja banaka. Do današnjeg dana UAP nije ponovo uplatila vracenu refakciju. Imam utisak da oni to neznaju da urade. I pored intenzivne prepiske meilovima od početka septembra osim kulturne molbe za strpljenje, ništa.
Ima li ko slično iskustvo sa uplatom stornirane refakcije.