Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Prosle godine refakcija perfektno radilaa,sad sve s.ebali , saljem im danas mejl da mi fali 900 litara na aplikaciji u odnosu na eagrar,oni odgovaraju da su podaci preuzeti iz eagara do 25.01.2025 i sve posle toga ne mogu da prihvate,a imam i primer jednog gazdinstva gde covek u 2024 izasao iz poseda 20ha,a na nis agrokartici stoji kolicina kao iz 2024, znaci njemu nisu smanjili iako je 30.10.2024 izasao iz poseda i izbrisao parcelee ko tu koga j.be ....

Koliko trenutno treba vremena da se račun pojavi na enagraru? Kupio sam gorivo 29.9. i još ga nema račun.

Meni se tako pojavio sam jedan račun do sada. Uvek je bilo neko čekanje, pa me zanimalo koliko je to čekanje sada.
Ne znam da li @Srđan01 može da proveri šta se dešava sa računom, ili da sačekam još.

Prosle godine refakcija perfektno radilaa,sad sve s.ebali , saljem im danas mejl da mi fali 900 litara na aplikaciji u odnosu na eagrar,oni odgovaraju da su podaci preuzeti iz eagara do 25.01.2025 i sve posle toga ne mogu da prihvate,a imam i primer jednog gazdinstva gde covek u 2024 izasao iz poseda 20ha,a na nis agrokartici stoji kolicina kao iz 2024, znaci njemu nisu smanjili iako je 30.10.2024 izasao iz poseda i izbrisao parcelee ko tu koga j.be ....
Tebi su bar odgovorili meni evo nedelju dana još nisu odgovorili :D Radi taj novi centar za pordšku punom parom nema šta :D Lezi lebe da te jedem.

Nazad
Vrh