Univerzal

Nema kod mene u blizini ili u okolini ni jedan duplak... ali sa slike vidim da ima bas masivnu prednju vucu... Te prednje vuce su se ugradjivale i na Rakovice 76dv!!!

@Vladimir92 Sredicu ga ne brini ,zasad me najvise muci kad drljam, druga brza ,a kod nas je potrebna bas velika przina da se razbije brazda posto je teska zemlja , i ru ruke najvise zeznem ,jednom sam cak prst slomio od trzanja...

Ima jako dobru prednju vucu,masivna je i izdrzljiva za razliku od IMT 549 koji je uopste lak na svemu....:cool:

Pozdrav drustvo! Danas sam orao sa 45icom i islo je lepo :) pocnem da vadim razor kad ono sve po sekundi kvrcne nesto u menjacu
Tako sam ga vozao ,vozio sam ga u brdu malo,i kad sam izvukao razor krenem kuci ,i da upalim brzu nece menjac iz praznog.Otvorim poklopac vidim na magnetu par vecih parcica metala.tako sam ga silovao 20 minuta,dok nisam skontao da moram da idem 3 sporom.Da napomenem nije bio previse opterecen cak sta vise skoro i da nije zato sto je orato zobiste na 20 cm za lucerku.Orato je sa plugom imt 756

Najveca univerzalova mana je menjac, uvek moras da budes pazljiv sa njim i da imas laku ruku.
Dzoni jesi li uspeo da nadjes sta je problem

Propali sinhroni,glavna greska,a menjam i viljuske,i zupcanik od cetvrte :D Sad cemo da picimoooo ::traktor::

Kod mog druga na Universalu 445 , nece da ukljuci kardansko vratilo , i ne moze da nasteluje pipke korpe kvacila , ako moze brza pomoc i odgovor na pp , hvala unapred...

godiste je za mene manje bitno od stanja traktora,koja ti je racunica da kupis traktor iz 90te a da je unistavan,cepan,mucen,prevrtan i ostalo,kad je to lose i izradjeno,za mene je uvek bolje iz 70i neke a da je od prvog gazde prva boja,malo radnih sati i ostalo..

Sve si ti to upravu, slazem se sa tobom. Ali mi nije jasno gde ces naci traktor iz 70-i neke sa malo radnih sati. I plus sto ovaj nije prva boja. Za 4000e, se moze kupiti 577dv sa kabinom mladji od ovoga 15 godina. To je moje moje misljenje, a ti znas najbolje sta ti odgovara.

Sve si ti to upravu, slazem se sa tobom. Ali mi nije jasno gde ces naci traktor iz 70-i neke sa malo radnih sati. I plus sto ovaj nije prva boja. Za 4000e, se moze kupiti 577dv sa kabinom mladji od ovoga 15 godina. To je moje moje misljenje, a ti znas najbolje sta ti odgovara.
ako mi nadjes 577dv 86to godiste sa kabinom i sa dobrim gumama kave on ima,ja cu da ga kupim i da ti ga dam dzabe :osmeh::ppozdrav:
Prijatelju traktor je ko lutka a star da te bog sačuva beži od njega taj kad se pokvari cvrc nemožeš ga više ni popraviti jer nema delova za njega !!!
neverujem da je bas toliki problem za delove :sta:

Prosle zime u okolini Nisa nadjem ja jedan Universal 651M za 2200e ili 2300e.Naravno odmah ja razmisljam duplak,65 ks,dobro stanje i tako to.Ma potpalio sam se gotovo da ga kupim,ali kad sam malo razmislio shvatio sam da i nije tako dobra kupovina.Znaci dosta jeftiniji je bio od ovog i odustao sam od njega.Njegova realna cena je po meni kao LTZ-T40,moze oko 2000e dobar primerak i nista vise.

ako mi nadjes 577dv 86to godiste sa kabinom i sa dobrim gumama kave on ima,ja cu da ga kupim i da ti ga dam dzabe :osmeh::ppozdrav:

Nema 86. to je vec novi tip, ali ima do 85. Ja sam rekao 15 godina mladji, malo sam promasio ispadne 13-14. Valjda su svi shvatili da mislim na stari tip 577. A za to da ces da kupis da poklonis, hvala unapred.:)

Nazad
Vrh