Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3869963/universal_651_m/
sta kazete na ovu seriju univerzala kakav je? cena je odlicna za traktor 65ks dupla vuca 3500-3600kg mozda bu ga dao i za 3200
ako mi nadjes 577dv 86to godiste sa kabinom i sa dobrim gumama kave on ima,ja cu da ga kupim i da ti ga dam dzabeSve si ti to upravu, slazem se sa tobom. Ali mi nije jasno gde ces naci traktor iz 70-i neke sa malo radnih sati. I plus sto ovaj nije prva boja. Za 4000e, se moze kupiti 577dv sa kabinom mladji od ovoga 15 godina. To je moje moje misljenje, a ti znas najbolje sta ti odgovara.
neverujem da je bas toliki problem za delovePrijatelju traktor je ko lutka a star da te bog sačuva beži od njega taj kad se pokvari cvrc nemožeš ga više ni popraviti jer nema delova za njega !!!
ako mi nadjes 577dv 86to godiste sa kabinom i sa dobrim gumama kave on ima,ja cu da ga kupim i da ti ga dam dzabe
Nema 86. to je vec novi tip, ali ima do 85. Ja sam rekao 15 godina mladji, malo sam promasio ispadne 13-14. Valjda su svi shvatili da mislim na stari tip 577. A za to da ces da kupis da poklonis, hvala unapred.![]()