Univerzal

Pozdrav momci! Moze li se naci negde polovno?

012212047 radnja je u Pozarevcu imaju sve za Univerzala i nisu skupi,065\4600 300 dar smederevo, ima sajt mozes pogledati , ukucaj samo dar smederevo, i
013/835793 ,825318,824788 Maričić Dojna Vrsac evo pa se raspitaj.

interesuje me da li na 445 moze da se nabaci prednja vuca odnosno da li ima sa leve strane ostavljeno mesto to jest unutra zupcanik na koji dolazi reduktor

interesuje me da li na 445 moze da se nabaci prednja vuca odnosno da li ima sa leve strane ostavljeno mesto to jest unutra zupcanik na koji dolazi reduktor

ja mislim da nemoze a mene interesuje na 445 kad ocu da ukljucim kardan moram da pritisnem kvacilo do kraja bas skroz i tad krci neznam sta moz da bude ako neko zna nka pise

- - - - - - - - - -

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

- - - - - - - - - -

ddddddddddddddddddddd

Trebas nastelovati lamelu ako ima prostora za stelovanje, ako ne onda mijenjaj lamelu.

kad nastelam lepo ono mi visoko vata kvacilo za brzine

- - - - - - - - - -

a jel moguce da lamela naopako stavljena to menjao neki stop se ne razume u te stvari pa mio kaze covek moguce da naopako stavljena

Probacu ja da pomognem,sa leve strane menjaca pored baze pedale ima mali poklopac koji drze 2 srafa,otvori to i unutra ima mehanizam uz pomoc kojeg mozes podesiti drugi (kardanski) stepen kvacila..

Pozdrav!!!

Interesuje me da li ima gde u prodaji deosa slike br. 1)!!!

U pitanju je deo od glave upravljaca (PUZ) od traktora Univerzal 445 (1983-1985god). Na njemu su se pohabale 2 velike podloske na bocnim stranama i nedostaje nekoliko vijaka (slika br 2).

Ukoliko imate deo, na koji nacin se moze poruciti!!!!!

Miroslav 064 800 56 54

Hvala na ssvakom korisnom odgovoru!!!!!
ca

ca

Imam problem sa hidraulikom, kad je hladan opadaju mu malo poluge pa ih onda sam podigne a kad se zagrije onda ih ne moze drzati podignute na leru. Mijenjao sam razvodnik al nije do njega, sad sumnjam na klip i karike na njemu. Da li neko zna koliko bude karika na klipu i da li je tesko izvaditi klip hidraulike?

ljujke01 Imam nov ovaj deo puža. 160520131181.jpg 160520131182.jpg U vašem postu nema nikakve slike da bi se tačno videlo šta vam treba.Imam i gornji deo puža ali polovan.

Poslednja izmena:
Ovaj moj dimi uzas,od paljenja do gasenja.Inace pali na cvrgu.Snage ima dosta,vrlo malo dimi na iberlauf (moguce da je zapusen),ali zato siba ulje na auspuh.Pre nego sto pozovem majstore,sta mislite-sta moze da bude u pitanju?Ja sumnjam na glavu,da pusta ulje na ventile.

Nazad
Vrh