Univerzal

Kolege, da li neko od vas zna kako se podešava količina goriva koja se ubrizgava kod U445 modela?
 
Zašto da ubrzavaš rumun sasvim dobro vrti ako dodje u prave ruke doradi most unutra za minus četkice da ima bolje napajanje sredi kleme i kablove i to je to ,samo baterija 134 ampera ima da ga prevrne.
 
Pali naravno pre nego pustiš ključ on radi, kod mene od kad znam za njega 134 ah valja zimi kad je malo hladnije i minus, jača ga bolje zvekne a probosam sa slabijim oće dok je akumulator pod garancijom posle ::samo bes::

- - - - - - - - - -

Malo mi je motor slabiji,ali tesko pali i sa 135ampera sa rumunskim.
Poslao sam danas u Bajnu Bastu da mi ubrza.
Sredi ti njemu grejač da dobro radi i malo dizne pretresi tu njega boli.
 
Došao je sa akumulatorom od 134 ampera.Zimi ga ne koristim a imam viška 2 akumulatora od 75 ampera sa berača pa ih negde moram koristiti van sezone.
 
Jel ste vi radili motor na vasem Zare,Matic?
Grejac iskrin radi dobro,radjene i dizne i pumpa(promenjen rotor) kod proverenog bosiste,ostao jos da se ubrza alnaser.
 
Rađen je motor 2014 godine.Pre toga takođe je palio bez problema i uvek bez grejača.Anlaser nije ubrzavan.Ulje strogo 15W40 radi lakšeg starta.
 
Jesam moj je 1974 godište generalka radjena 2000, generalka radjena na 18-19 hiljada posle do sada namlatio još 10 i kusur hiljada .
 
Stavili su oni iskru zbog para pristupačniji je uvek bio iskrin za održavanje manju startnu struju vuče ali nijedan iskrin nepali kao rumun tu je zec.
 
Menjaj majstora.Alnaser kad se poboljšava on se neubrzava nego se smanjuje radni napon se skine na devet volti pa kad ga staviš na bateriju od 12 V misliš da poleće.
 
Opet problem sa mojim rumunom vec duze vreme sve slabije i slabije pali a od pre dva dana nikako na kljuc.Povucem ga bilo drugim traktorom ili autom upali na zub a na kluc nema sanse da sastavi .Anlaser vrti onako solidno ne najbolje ali ne i da ne upali u zadnje vreme u transpotu pod lerom ne reaguje odmah na komandu gasa dok na nekim malo visim obrtajima reaguje normalno.Popricao sa par lokalnih majstora i oni kazu kupi samo cetkice i prstaen za bosh pumpu zameni i proradice e sad ....Stvarno neznam sta da radim da menjam sam to ili celu pumpu kod majstora?Nekako nemam nesto poverenja u boshiste molio bi za neku sugestiju savet bilo sta .
 
Akumulator se puni dobar je boshista je u planu samo jos malo da se raspitam koji je dobar u mom kraju.
 
Nazad
Vrh