Samo desnu pošto ona curi.Nije opasno,dolivaj i vozi ali gledaj da što pre promeniš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rucica ide potpuno isto.Moracu da zovem nekog majstora da pogleda ceo razvodnik posto imam utisak da je nesto u njemu problem.Dzaba da ja to sam skidam kad se ne razumem.
,salim se ali i ne nije moj telefon bas za slike a deca mi nisu bila kod kuce.U sustini odvrnuo ona 4 velika srafa kljuc 22 i jedan manji sa strane 17.Kad skines vidi se klip i ta gumica mislim da je fi-100 ili fi-95 cela tehnika.Klip nisam izvlacio napolje samo zamenio gumicu namazao silikon na vec postojeci dihtung i sklopio.Da napomenem da sam morao da kupim celu garnituru gumica za hidrauliku pa ispada da su me odrali ispada da sam dao 15 eura za jedan obican O-ring.Sa druge strane da sam traktor oterao i ostavio kod nekog *majstora* da to sredi uzo bi mi duplo vise a i sad imam set gumica visak.