Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala puno. Nedaje mi se lova za tako nesto sitno, a imam listice.milanristicks je napisao(la):usisni i izduvni idu na 0.20

milanv87 je napisao(la):Kome treba uputstvo za imt 506 neka stavi svoj imejl proslediću.
ako mozes majstore da mi posaljes to upustvo ako ti nije problem
evo mail dule_08@hotmail.com
unapred zahvalan

Imam IMT 506, skoro nov, zapravo star 2 god, ali slabo je radio, ma nema ni 10h rada... Imam sve prikljucke za njega ukljucujuci i raoni plug. E sada mene zanima vredi li da pokusavam time da orem bastu, par ari, nista specijalno, nego cisto da se ne mucim riljajuci? Ako ima nekog ko je orao ovim kultivatorcicem neka napise malo o tome kako da nastelujem plug i slicno, posto mi ocigledno ne ide Odavno nisam bio ovde ali stelovanje ide na 0.25 vruc a 0.30 hladan to su fabricke brojke 0.20 bi bilo puno tesno i moglo bi dovesti do veceg pregrevanja motora posebno na letnjim temperaturama koje su jako visoke.milanristicks je napisao(la):usisni i izduvni idu na 0.20
Kao sto si sam napiso 451 ovde je bila rec stelovanje za motore LDA 450milanristicks je napisao(la):Jaguar pogledaj na sajtu lombardini LDA451 videces sta tamo pise ja nikad nisam satime imao problem.