talianu
Član
Ne ja se ne opterećujujem sa tim,meni šta je zgodnije to sejem,ne držim se nekih pravila.Sacekaju kraj pa uporedi kukuruz
Logično je da bude u repici dobro sve jel je kupusnjača.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ja se ne opterećujujem sa tim,meni šta je zgodnije to sejem,ne držim se nekih pravila.Sacekaju kraj pa uporedi kukuruz
Jedna iz obilaska
Saznacemo nadam se prinos ove repice ali nikad ovakve repice nije bilo po izgledu
Sto bi rekla ona pesma al da je malo izmenim -po selu se prica da se zenim ja---a komentari su sad,po se selu se prica ako ova neda 3t/kj onda nikad necemo imati taj prinos
![]()
neznam nista od toga osim da znam ko je radiKoja sorta je u pitanju? Ukratko ako može tehnologija proizvodnje.
Ja ovakvu repicu jos nikad nisam video.
Sve pohvale
ako me nebude mrzelo skoknucu sutra da pogledam razmak izmedju redovaLule jesi upratio na koliko je međuredno sejana?Žitna ili širikoredna?
eno ga u supiLule, ovo kao da je prašuma od repice. Gde ti je zaštitni ram, jel sme ovako da se vozi traktor, a bezbednost?
Bez obaveze, čisto da znamo.ako me nebude mrzelo skoknucu sutra da pogledam razmak izmedju redova
na 25cm jeLule jesi upratio na koliko je međuredno sejana?Žitna ili širikoredna?
A da se ne krije ovde odgovor? Verovatno su ti zetveni ostaci zaorani kao osnovna obrada za kukuruz, a za psenicu je radjena redukovana obrada?Za pšenicu i ječam je dobar predusev, za kukuruz je malo lošiji, oko 4-5 lista pocrvene i zastanu sa rastom ali nije strašno. Okrljaju se i nastave. U odnosu na repu ne mogu reći jer se ne seje repa kod nas ili tek nešto malo.