Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tast je imao prosle godine bio je dobar, imao je i lepu lisnu masuA suncokret posle repice?
Koja mu je oznaka?U mom iskustvu sa pionir repicama najbolji je onaj patuljasti hibrid.
Najbolji je bio u moja dva ogleda. I sto je najvaznije ne poleze. Blizu 4 t rodio.
Dok kisa ne udari barem 5-10 litara.Moze ona duugo da stoji u zemlji.Uvijek je bolje da se posije u suvo nego da se ceka kisa pa onda sijati.Po mom iskustvu .Koliko dugo moze seme repice da bude u suvoj zemlji?
Lg Arhitekt vreća 8,35-8,40 kgZitnom sijemo 3,3 po ha.E sad lane je Umberto tezio jedna vreca 8,7 kg.A sad Pioneer 303 4,5 kg vreca u kojoj je milion i po biljaka.Smanjiti cemo jos na sijacici na oko 2 kg.Jako je to nezgodno kad sije se sa zitnom.Treba malo iskustva da se to povata.
zavisi od vrste po mom iskustvu najkrace umberto i pt303.tu su se lg semena puno boljkee pokazala.imao sam dve godine kws pionir i lg semena na tabli.umberto i pt303 prve godine los sklop i nicanje a druge godine sam morao obe presejat dok ostale su lepo ponikle a cekale su kisu dosta dugo.u obe godine lg semena su nadmasila ostaleKoliko dugo moze seme repice da bude u suvoj zemlji?