Aca97
Član
Ja sam do sada uvek predsetveno isao sa 3x16, ove god cu probati par parcela i sa 6:12:24 Elixir. A kasnije krajem februara idem sa An ili San, i kasnije u prskanju folijarna prihrana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je neko sejao uljanu repicu sa pneumatskom sejacicom za sirokorede kulture?
Interesuje me promer rupa na plocama i potreban broj rupa a takodje na koji medjuredni razmak je sejano.
Mozda je vec nesto slicno spominjano u temi pneumatske sejalice ili slicnoj vezano za uljana repicu ali ne mogu da nadjem, pa ako moderatori procene da nije za ovu temu neka prebace post u drugu.
Koje seme je 400e setvena jedinica?Gledam i cjene sjemena 300-400€ za 1500MK, to bi trebalo biti dosta za 3ha? Jer ide oko 50zrna na kvadrat.....
I još da odlučim koje gnojivo uzeti, sad bi možda bilo pravo vrijeme da se unese u tlo.....
Gledam i cjene sjemena 300-400€ za 1500MK, to bi trebalo biti dosta za 3ha? Jer ide oko 50zrna na kvadrat.....
I još da odlučim koje gnojivo uzeti, sad bi možda bilo pravo vrijeme da se unese u tlo.....
Da li je neko sejao uljanu repicu sa pneumatskom sejacicom za sirokorede kulture?
Interesuje me promer rupa na plocama i potreban broj rupa a takodje na koji medjuredni razmak je sejano.
Mozda je vec nesto slicno spominjano u temi pneumatske sejalice ili slicnoj vezano za uljana repicu ali ne mogu da nadjem, pa ako moderatori procene da nije za ovu temu neka prebace post u drugu.