Aca97
Član
Imali neko ko seje sa Amazone D8 Special ili Super da mi objasni kako da nastelujem za repicu da baca 3kg/ha? Imam reformovu ali reko da probam Amazone u repici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas baš nije sjajna situacija sa vlagom,danas sejao nešto uslužno suva zemlja ko barut tek markir što izbaci nešto vlažniju zemlju...Ja moje ako ne padne ozbiljnija kiša neću ni posejati...Danas poceo sa sejanjem,ide odlicno vlage ima za nicanje bez problema...
Pozeljno tretiranje insekticidom......Furadan ....ko ga ima ili slicnoDali seme tretirate s nečim pre setve???
Vidim da markeri nisu spusteni a ni nevidim antenu GPSa na traktoru.... kako si vozio u pravcu?Dupla setva na 35cm a pokusaj notila. Danas mi kaze drugar da je video da je nikla, sejana prosle nedelje.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Dupla setva na 35cm a pokusaj notila. Danas mi kaze drugar da je video da je nikla, sejana prosle nedelje.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока