Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa i ja kontam da su NJuhempsir najbolje zbog jaja,a golosijane ni ja nevolimivanhoe je napisao(la):Licno preferiram kredlike. (kikirez)Narucio sam juhemsir pilice zarad jaja i lova na popce.
Jedino golosijane nevolim.
nista cekam moje pilice pa cemo videti sta ce biti s'obzirom da sam teski laik....zarkodj nazalost ja uopste nemam iskustva tek sad pocinjem...zarkodj je napisao(la):Ekica, a šta bi sa Somborskom kaporkom? Kakvi su utisci u vezi sa njom?

nisam mislila da je to tako komplikovano,doduse mozda meni to zvuci strasno komlikovano,ali verovatno vremenom kad steknem iskustvo,bice jednostavnije pa cu i ja mozda ucestvovati u pravim diskusijama
.Tako je to kad dete iz centra ode na periferiju pa hoce da ima svasta-nesto...he he he Hvala jos jednom,to jest kozna koliko puta cu jos pitati za svaku (vama iskusnima) sitnicu.