sremtrans
Novajlija
ja sam se predstavio odmah po uclanjenjuTrnavac je napisao(la):Sremtrans!!
zato te je poslao tamo, da se prvo prestavis, kosi , cime se bavis ..... pa onda rasprave i pitanja!
Eto malo objasnjenja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam se predstavio odmah po uclanjenjuTrnavac je napisao(la):Sremtrans!!
zato te je poslao tamo, da se prvo prestavis, kosi , cime se bavis ..... pa onda rasprave i pitanja!
Eto malo objasnjenja
Sremtrans nema nigde tog tvog posta o prestavljanju.sremtrans je napisao(la):ja sam se predstavio odmah po uclanjenju
sremtrans je napisao(la):novii je napisao(la):Dobro došli na PoljoInfo forum. Nadam se da ćete da pronađete informacije koje vas interesuju, a ako nema nemojte se ustručavati da pitate. Tađe možede u Caffeu da ćaskate o neobaveznim temama.
U svakom slučaju dobro došli.pozdrav evo da se i ja prdstavim ja sam djordje iz sremske mitrovice kamiondzija sa velikim interesovanjima za poljoprivredunovii je napisao(la):Dobro došli na PoljoInfo forum. Nadam se da ćete da pronađete informacije koje vas interesuju, a ako nema nemojte se ustručavati da pitate. Tađe možede u Caffeu da ćaskate o neobaveznim temama.
U svakom slučaju dobro došli.
Kosjerac je napisao(la):Ako je tako onda se izvinjavam, ali u opštoj statistici je samo 4 posta pa me to zbunilo, jer ni jedan post nema u temi namenjenoj novim članovima da se prestave .
srdjan7 je napisao(la):sta onako nije radilo prvi put?proklizavao kais,zar ne?
razarach je napisao(la):Ja sam nesto slicno ugradio na stari tip 539, sutra cu slikati i postavicu slike