Sika
Banned
Miladine sutra sam sazvao sastanak gde ce se popuniti sva potrebna dokumentacija,ako stignemo sutra cemo to i predati rekli su da to odmah ide za beograd i da je sve gotovo u roku od 5 dana pa sad videcemo. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E vidis Milose zasto sam izgubio volju ako danima mozgas i sklapas kockice i mislis da ces uspeti na opstu korist svih pacenika koji u stali provode dobar deo zivota pri tom imas ponudu da ce sve biti super da kupac postoji svih 365 dana u godini a kad se pojavis sa konkretnim stavom oni te uce kako da hranis sisas jagnjis uce te kako koja rasa izgleda a kad im pomenes plasman plasmana nema onda se pitas zasto si se uopste blamirao i pojavio temo i namagarcio jos stotinak ljudi. I da sam se pojavio kao predstavnik udruzenja isto bi bilo jer oni sigurnog kupca jednostavno nemaju. Da imamo klanicu pravu ne lobiste poput Matijevica nego klanicu sitne stoke koja izvozi i da se tamo pojavim to bi vec bilo nesto drugo ali i to da se desi treba ujednacen kvalitet a za to treba brdo zivaca koje sam ja vec izgubio. I da me neko pita sta sad ili za par godina nebih imao viziju da mu odgovorim na to pitanje jer ni sam neznam sta ce biti jos uvek moljakam pecenjare dok bude moglo kad i to zataji ako nedobijemo klanicu nesmesi nam se lepa buducnost baz zbog toga sto nam slede zakoni proklete evrope koji ce nas zakopati. Podrzavam vasu incijativu u KG i nesumljam da cete uspeti ali se iskreno nadam da se necete razocarati kroz koju godinu. Daj boze da zazivi ja cu prvi pomoci sta god mogu a mogu vrlo malo jer nije sve u nama ljudi shvatite i kad se u udruzenju skupi hiladu dve tri jagnjadi sta onda gde opet juri nakupca samo onog koji ima veci kamion i neide kroz selo sa autoprikolicom. Voleo bih da sam sve ovo pogresno procenio ili sam mozda izfrustriran proslonedeljnim razocarenjem ali sam skeptik u globalu vise nego ikad.slusaj rajko neznam zbog cega si izgubio volju,ako je zbog Bikare nemas razlog,niko ne spori da ce jednog dana svima nama oni dobro doci,to sto trenutno nemaju kupca neznaci da nece imati,e sad ti kao neko ko je zapoceo ovu temu bi bio zamoljen sa moje strane da ne gubis volju i ostanes profesionalan i dobronameran ka kolegama i ovcarstvu jer i sama ideja je nesto,ja nisam isao na ub ali inicijativa ti je bila na mestu,kamo srece da je svako dao po jednu inicijativu de bi nam bio kraj,e sad neznam ispravi me ako gresim jer mislis da bi bilo ovako da si otisao na ub kao predstavnik udruzenja koje ima barem hiljadu grla,moje misljenje da ne bi,necu da se mesam niti ovo shvati kao neko pametovanje ali opet ste poceli pricu,naravno dobronamerno kao pojedinci,i odma su vam stavili pod nos njihovu SEKCIJU,umesto da imate svoje udruzenje,razmisli malo o ovome i jos jednom bi te zamolio da ostanes vizionar i inicijator,jer i neko ce posle nas da zivi,pa ce se pitati kao i ja danas kako je moguce da nemamo udruzenje