Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za vreme embarga su tvoji radnici imali tolike plate? . PS kome te zemlje toliko duguju? Jedne drugima, kada svi puknu, sve krece od nule i opet ce biti ispred nas.dzionik je napisao(la):U to vreme sam imao dvadeset radnika koji su imali plate od 300 do 600 maraka kada su penzije bile dve tri marke a danas radim sam pa se i to ne isplati, eto kakva je računica.
oni ce sebi oprostiti, a da li ce nama? zato ce biti ispred nas.milanso je napisao(la):PS kome te zemlje toliko duguju? Jedne drugima, kada svi puknu, sve krece od nule i opet ce biti ispred nas.
gde to citas za skole? ja imam taj problem, borim se za to da nam ne ugase skolu a direktorka preti da hoce. jesenas sam bio na info razgovoru u policiji zbog nje. ljudi moji dal je moguce da ce nam zatvarati skole koje su nasi ocevi i dedovi pravili s mukom.Mijat80 je napisao(la):Sada bas citam i vidim da su se zalozili bas tvrdo da nam unaprediti selo tako sto planiraju da pogase sve skole po selima ...bravo za demokratsku i propalu vladu ...
A koje je konkretno pitanje za mene. ili zelite da cujete moje misljenje o ovoj temicukaneca je napisao(la):e a vidi ovo, puna su im usta evrope i usa, pa sto niko ne kaze koji su standardi u pogledu broja djaka u odeljenjima na tom "zapadu". koliko sam ja uspeo da prokljuvim krece se oko broja 20 ili 25. a da upricu ukljucimo i regionalni razvoj, pa opstanak ljudi u selima itd... de si @radivoje da cujemo neku od tebe. pa mi ako na selu nemamo bioskop i pozoriste ajde uzmite nam i skole. pa hajmo svi jednostavno za bgd da zivimo tamo
cukaneca je napisao(la):ispravite me ako gresim vi ste nesto oko ruralnog razvoja, zivota na selu itd...mislim drzavni sekretar. kakva je buducnost neke naseobine ako se zatvori skola u koju su deca isla. eto ideje za novu temu skole koje umiru/ubijaju ih/. ja shvatam potrebu za stednjom ali zasto se uvek krece sa boranijom. kod mene u gradu/s.palanka/ postoji 4 ili 5 osnovnih skola i naravno isto toliko direktora, pravnika, sekretara... sto ne moze da bude sve to puta 1. seoske bi isto tako mogle na nivou opstine da budu jedna skola. ja sam kao i verovatno dosta vas imao u skoli predmet priroda i drustvo, od koga je sada napravljeno tri. licni primer- izdvojeno odeljenje osnovne skole u azanji "stublina". renovirana zgrada skole prvi put od kako su je seljani napravili 50-i neke. mi roditelji skupili pare i uradili centralno grejanje. i sad da nam je zatvore! dodje mi da puknem od besa!!!
tomica je napisao(la):nadlacki nikako da svarim tu uredbu za seoski turizam mislim da je lose sto se ne mora biti profi poljoprivrednik jer kod nas salase kupuju carinici, direktori razni biznismeni i ko zna ko pa zar se ne zalaz emo da svaki dinar ode u ruke poljoprivrednika iz poljobudzeta ili tu ima nesto skriveno pozdrav