Trimeri

Moguce, mada kako sam ga jedva nastelovao i sa ovim ko zna kako bi to i da li bi lepo radilo, a ja cim nesto malo nece i pocne da me nervira, hvatam za malj od 5 kg :LOL: Bitno da se na kraju sve svrsilo kako treba da se nesto naucilo i da se zna za buduce, zlu netrebalo.

Pa problem nije bio uopste na rad masine, samo na pretvrd gas na rucici gasa.
Jesi menjao na ovim masinama konkretno Kasei ?

Drustvo,potreban mi je savet,mislim se da zamenim Demona za nesto bolje pa sam naisao u susednom mestu na Stihl 410c za 380e (slika je iz oglasa od tog coveka).
stihl.jpg

Ili nov Villager BC 2700XCE za 37000 dinara.
Sta bi ste mi preporucili,moze i nesto drugo?

Drustvo,potreban mi je savet,mislim se da zamenim Demona za nesto bolje pa sam naisao u susednom mestu na Stihl 410c za 380e (slika je iz oglasa od tog coveka).
stihl.jpg

Ili nov Villager BC 2700XCE za 37000 dinara.
Sta bi ste mi preporucili,moze i nesto drugo?
Hmm! Išao bi za štil da znam da je u dobrom stanju. Slika ne govori ništa. Vidi se da je čovek brinuo o trimerima, sa druge strane verovatno je pro tako da su i trimeri verovatno pokosili silu...

A i to uzivo je macka u dzaku niti znas istoriju, niti da li je ko sta pakovao i muljao i sta je zapravo ispod haube.
Nikada necu zaboraviti pre jedno 4-5 godina cekam kod majstora da pogleda nesto i dolazi lik donosi neku manju Stilovku ( tipa 230 - 250 ), kaze treba malo da se nasminka i spakuje.. ovaj uzima i kaze jel za prodaju, kaze jeste. Cime se sve ljudi bave...

Ako je vecina predodredjena na kupovinu polovnih automobila jer tako moramo, onda bar alat nek bude nov pa kako sluzi da sluzi, svakako onaj ko radi profi on ce skupiti i kupiti profi alat, a polovno da valjda uglavnom se ne bi prodavalo, cast izuzetcima.

Ne samo da ga "vidim", napisao sam u nastavku rečenice, "da ga upalim na kratko i isprobam"....
Ne mora novo, i nije problem preprodavac, već je problem što masa tih preprodavaca se samo bavi pranjem i šminkanjem mašina...
Može se naleteti na dobar primerak, ali moraš biti makar malo tehmički potkovan, i imati "malo" iskustva u radu s uređajem....
Svakako, ako je cenovni rang polovnog opasno blizu novog, a "ne brendiranog" uređaja, u ovom slučaju se ogleda u dilemi nov Vilager ili polovan Stihl, tvrdim da bih pre odabrao da pazarim novog Vilagera...
Mnogo ljudi bira da proda svoj stari uređaj, koji je počeo da se kvari, i doda novac pa opet kupi novo....
Nekad je kvar manji, ponekad ima više kvarova, polovan nije za izbegavanje, samo moraš da otvoriš četvoro očiju kada takvu stvar kupuješ i budeš spreman da si nešto prevideo....
Kada kupujem polovno, spreman sam na to, ali onda idem na varijantu da totalno "ubijam" cenu, jer već računam u startu da je nešto više ili manje "sjebano", pa kroz minimalnu cenu "peglam" dodatno i očekivano ulaganje...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh