Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I koliko je koštao u €? Kod mene je prošle godine taj model bio na super akciji za samo 500€, ali bila su samo 3 komada pa se razgrabilo na brzinu.mucobieno je napisao(la):od danas imamo stihl fs350, jeste da kosta posteno, ali nadam se da ce se odplatiti...
Bosonoga je napisao(la):I koliko je koštao u €? Kod mene je prošle godine taj model bio na super akciji za samo 500€, ali bila su samo 3 komada pa se razgrabilo na brzinu.mucobieno je napisao(la):od danas imamo stihl fs350, jeste da kosta posteno, ali nadam se da ce se odplatiti...
Snagu ima ali za bastu oko kuce za travu od pola metra nece moci dugo da izdrzi. Brzo ce se zagrejati i morate ga hladiti, pola sata kosenja 2 sata odmora za travu od pola metra. Neznam sta je flaks ali se namotava i nemorate kupovati novu glavu vec kupite flaks i namotajte u zavisnosti od proizvodjaca 2-2,4 mmBosonoga je napisao(la):I ima li snage koliko je deklarirano, odnosno može li se npr. s njime bez problema kositi trava od pola metra? Jel se na glavu s flaksom namotaje flaks ili se kupuje već namotane koje se sam umetnu?
ta vecu travu ipak je bolje sa trokrakim nozem kositi, ali ako je to mekana trava moze, bar stihl moze...dkocic je napisao(la):Snagu ima ali za bastu oko kuce za travu od pola metra nece moci dugo da izdrzi. Brzo ce se zagrejati i morate ga hladiti, pola sata kosenja 2 sata odmora za travu od pola metra. Neznam sta je flaks ali se namotava i nemorate kupovati novu glavu vec kupite flaks i namotajte u zavisnosti od proizvodjaca 2-2,4 mmBosonoga je napisao(la):I ima li snage koliko je deklarirano, odnosno može li se npr. s njime bez problema kositi trava od pola metra? Jel se na glavu s flaksom namotaje flaks ili se kupuje već namotane koje se sam umetnu?
FS 350 sa trokrakim nožem to kosi čitav dan bez problema!dkocic je napisao(la):Snagu ima ali za bastu oko kuce za travu od pola metra nece moci dugo da izdrzi. Brzo ce se zagrejati i morate ga hladiti, pola sata kosenja 2 sata odmora za travu od pola metra. Neznam sta je flaks ali se namotava i nemorate kupovati novu glavu vec kupite flaks i namotajte u zavisnosti od proizvodjaca 2-2,4 mmBosonoga je napisao(la):I ima li snage koliko je deklarirano, odnosno može li se npr. s njime bez problema kositi trava od pola metra? Jel se na glavu s flaksom namotaje flaks ili se kupuje već namotane koje se sam umetnu?
I nebudu ti trebaleBosonoga je napisao(la):Dok bide para viška
Kosjerac je napisao(la):I nebudu ti trebaleBosonoga je napisao(la):Dok bide para viška
membrana od karburatora treba da se nasteluje nivozoran sef je napisao(la):Imam stihl fs 120 vec 5 godina.Prvi put mi se pojavio neki problem.Gubi snagu,pa se pojaca,pa stisnem pun gas a on radi polako pa ubrza pa oslabi ... Sve u svemu nesto ga zeza...Inace pali odlicno.