Trimeri

Stihl fs 250 na akciji 550 eura. Ole mac 746 isto. 755 je745 eura i isto kao i stihl fs 350.
Ole mac nema na akciji. Prošle godine je 755 bio malo jače od 500 eura

Pozdrav ljudi, potreban mi je savjet za trimer manje kubikaze za kosenje izmedju sadnica u mladom vinogradu od oko 500sadnica, e sad trenutno su na akciji u mojoj blizini dva trimera koja su mi zapala za oko a to su Sthil Fs55 (249eura) i Husqvarna 333R MarkII (289eura). Po specifikacijama Husqvarna bolja ali kad sam je malo bolje pogledao on dosta vuce na kineze ove u rangu 100-150eura, karburator spolja potpuno isto izgleda kao na moj kineski trimer, konektori zica isti kao kod kineza, oce vremenom da se razlabave. Povrh svega toga Sthill dodje sa 5god garancije a husqvarna sa 2godine. Ima li neko iskustva sa ovim modelima ili neki savjet, i kako su se pokazali?

Imam iskustvo sa Husqvarna 333 Mark 2. Sad sam završio košenje s njim, od kupovine je trokirao na punom gasu i gasio se. Nosio sam 4 puta da prešteluje karburator, i pre par dana je zamenjen karburator ali opet trokira. Što se tiče snage, za nižu travu bez problema, sa visoku do kolena mu treba već 80% gasa.
Ja ću svoj vratiti dok je u garanciji.
Komšija ima FS55, kosili smo uporedo travu, visine 15-20cm i moj ima primetno više snage. 30% brže kosi od FS55

Poslednja izmena:
To je to. Slažem se, FS55 je dobar al mu često zavali snage. Nikako da kupim neku manju glavu. Mislim da bi sa njom radio super.
Sa AutoCut C 26-2 se poprilično muči. Odlična glava , ali po mom mišljenju prevelika za ovaj trimer.

Pozdrav ljudi, potreban mi je savjet za trimer manje kubikaze za kosenje izmedju sadnica u mladom vinogradu od oko 500sadnica, e sad trenutno su na akciji u mojoj blizini dva trimera koja su mi zapala za oko a to su Sthil Fs55 (249eura) i Husqvarna 333R MarkII (289eura). Po specifikacijama Husqvarna bolja ali kad sam je malo bolje pogledao on dosta vuce na kineze ove u rangu 100-150eura, karburator spolja potpuno isto izgleda kao na moj kineski trimer, konektori zica isti kao kod kineza, oce vremenom da se razlabave. Povrh svega toga Sthill dodje sa 5god garancije a husqvarna sa 2godine. Ima li neko iskustva sa ovim modelima ili neki savjet, i kako su se pokazali?
Увек је правило било купуј оно што има више гаранције и доступност и квалитет сервиса који ће га одржавати.
Ја имам FS55 скоро десет година али га баш пазим... Само прве године је била висока трава за нож после сам редовно косио неких 50-ак ари воћњака струном дебљине 2,4 колико је препоручено.
.
Пре две године сам почео да косим код комшије где је било багремца па сам га више оптеретио и заменио погонску сајлу. Иначе никаквих других проблема.
Увек прецизно мешам гориво. Пре зиме испустим гориво и пустим да се мотор угаси сам.
То није професионална машина. То је хоби машина. Али може да веома добро служи ако се нормално користи.

Nazad
Vrh