Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa tako je kad kupujete pravu mašinu pa sipate šta hoćete i koliko hoćete... a neki moraju na miligrame u špric pa da prave mešavinu i da koriste menzure.
Odluka pada opet na Villager BC 1250 PE. Mislio sam da uzmem Oleo Mac ali davati veći novac? Mišljenje i komentar ako već ima neko taj model da odgovori o kvalitetu i iskustvo.
Poslato sa LLD-L31 uz pomoć Tapatoka
To nisu mašine za poređenje (Oleo - Mac 440 i Stihl FS 90), jednostavno, ogromna je razlika u snazi / težini.Ono što ih jedino spaja jeste kvalitet i pouzdanost.Ovaj Stihl je kod mene 8 godina, za to vreme zamenjena je samo svećica i sajla od gasa.Oleo - Mac je robusan, jak trimer...nema prepreka za njega i to pri malom gasu...malli problem je težina.Ali ako se ima šta raditi sa njime, onda takav alat mora biti malo teži.Kao i kod motorne testere...jedna velika, jaka i teška, za obaranje velikih stabala i druga, pomoćna, laka i snažna za svoju ,masu, za okresivanje i manja stabla.Konkretno, ako kosiš samo tih 10 ari, onda je ova Sparta sasvim dovoljna (do 30 ari preporučena površina).Stihl je malo ozbiljnija mašina od nje, ali kako je u pitanju mala površina, skoro više nego duplo jevtinija varijanta italijanke je potpuno logično i dobro rešenje.Prvi put koristim trimer i probao sam od prijatelja Stihl FS 94C na placu od 10ari, da vidim kako izgleda kositi travu.
Nemam iskustva ali sam veoma zadovoljan: lagana, jaka, malo trosi, pali lako, ne umara.
Sa obzirom da si uzeo Oleo Mac 440 kakav je u poredjenju sa Stihl FS 90?
Uzeo bih Oleo Mac 250 (oko 190e), pa me zanima koliko je to blizu/daleko mog dobrog iskustva sa FS 94 (duplo skuplji oko 420e)?
jeste jesteНего шта. Само је AGM јачи од Вилиџера . Хускварна , Стил ( Штил) , су боранија за Вилиџера и AGM
Dejane šta može biti upalim Bc900 i on radi jedno vreme i posle počne da smanjuje obrtaje i rad i ugasi se totalno. Opet startujem i tako se isto ponaša. Šta je uzrok da nije hladno vreme ili kvar cilindera. PozdravKoliko se sećam, FS 55 ima komb. prekidač hladan start, + vruć start i - gašenje)...Hladan start (krajnji položaj) nije ništa drugo već isto što i +vruć start ali je sajla gasa na pola, pa kada motor upali, stisne se gas i vrati se u režim praznog hoda.Ovako, kako ti opisuješ, pali samo na položaju "hladni start", ne pada mi ništa drugo napamet već prekidač koji odvodi struju na masu, položaj gašenja i "vrućeg starta" su jedan drugog ?
Ne 'buši' žicom odušak kao što je to radio kolega Šumadinac... čini mi se da je on imao iskustva sa oduškom na čepu.
Dejane šta može biti upalim Bc900 i on radi jedno vreme i posle počne da smanjuje obrtaje i rad i ugasi se totalno. Opet startujem i tako se isto ponaša. Šta je uzrok da nije hladno vreme ili kvar cilindera. Pozdrav
Poslato sa LLD-L31 uz pomoć Tapatoka
To nisu mašine za poređenje (Oleo - Mac 440 i Stihl FS 90), jednostavno, ogromna je razlika u snazi / težini.
Konkretno, ako kosiš samo tih 10 ari, onda je ova Sparta sasvim dovoljna (do 30 ari preporučena površina).Stihl je malo ozbiljnija mašina od nje, ali kako je u pitanju mala površina, skoro više nego duplo jevtinija varijanta italijanke je potpuno logično i dobro rešenje.